2777
2789
عنوان

بی بی منفی

137 بازدید | 16 پست

عزیزان روز ۱۵انتقال جنینم بی بی بازم منفی شد واسه دعا کنید بعد دوتا انتقال منفی طاقت بیارم من نمیدونم خدا چرا داره عذابم میده دیگه خسته شدم مرسی از همه دوستانی که اصلا نمیشناسمشون برام دعا کردند مرسی از دلداریاتون خوبه که ادم خوب کم نداریم خیلی دعام کنید خدا دیگه کوتاه بیاد حاجتمو بده خسته ام شرمنده شوهرم شرمنده مادرم که ۱۵روزه از نگهداری میکنه نمیدونم چرا یه بنده خدا باید ازدوست پسرش حامله شه و بخواد سقط کنه بعد من بخاطر یه تنبلی تخمدان انقدر در عذابم ما ای وی اف ها واقعا دیگه اخرین راه درمان رو طی کردیم چرا اینطور میشه پول  روح جونمون واقعا تو این راه میره نامردیه خدایا که جواب نمیگیریم برای به اندازه ارادتتون برای ارامش قلب خود لعنتیم نه ولی برای همسر امیدوارم دعا کنید ممنون ازخواهرای عزیزم که انقدر دعام کردید

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا منم مثل شمام ولی من دیگه خسته شدم همسرم مشکلی نداره خودم تنبلی تخمدان دارم میخام برم درخواست بدم جدا بشم ازش حداقل اون ب ارزوش برسه دیگه کلا ناامیدم از خدا و پیغمبراش دست کشیدم 

دقیقا منم مثل شمام ولی من دیگه خسته شدم همسرم مشکلی نداره خودم تنبلی تخمدان دارم میخام برم درخواست ب ...

چندسال نازایی دارید ای وی اف انجام دادید

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دقیقا منم مثل شمام ولی من دیگه خسته شدم همسرم مشکلی نداره خودم تنبلی تخمدان دارم میخام برم درخواست ب ...

عزیزممم. میفهممت چقد سختته. اما از درگاه خدا ناامید نشو.بالاخره تو هم بچت میشه... امید تو از دست نده. اما اگه شوهرت هم با جدایی موافقه دیگه حرفی ندارم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
الهی بمیرم😭 منم دوتا ای یو ای منفی داشتم دکتر گفته ای وی اف اما اصلا ب دلم نیس برم

تدانکنه عزیزم انشاءالله به راحتی و طبیعی این ماه باردار شی

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻