2777
2789
عنوان

هم عروسم تا فهمید باردار شدم.....😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 105 پست
من حرکتش مشکل داره تا بعد این همه دوا درمون شده ۳۳

این حرکت و اینا زود درست میشه مورفولوزی خیلی سخته 

اولش چند بود؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
خب اون خانوم اگر این طور فکر کنه کوته فکر هست گل  

عزیزدلم

اولا صرف گفته ی استارتر که معلومه با جاریش میونه خوبی نداره چرا قضاوت کنیم وقتی اون خانمو ندیدیم و حقیقتو نمیدونیم 

دوما برا بعضیا ک مدتهاست تواقدامن یا مشکلی به جهت بار دار شدن دارن واقعا هم توفیق بزرگیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم اولا صرف گفته ی استارتر که معلومه با جاریش میونه خوبی نداره چرا قضاوت کنیم وقتی اون خانمو ن ...

منظورم اینه فرایند غریزی زندگی هست 

من خودم نازا باشم اصلا برام مهم نیست 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
این حرکت و اینا زود درست میشه مورفولوزی خیلی سخته  اولش چند بود؟

اول ۲۴ بود بعد مصرف داروها اومد ۱۶ بعد  مشخص شد واریکوسل داره عمل کرد الان شده ۳۳.میگن زود درست میشه ولی خب ما زمستون پارسال فهمیدبم حرکتش مسکل داره هنوز نرفته رنج نرمال.ماه دیگه میشه یسال که داریم درمون میکنیم

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
اول ۲۴ بود بعد مصرف داروها اومد ۱۶ بعد  مشخص شد واریکوسل داره عمل کرد الان شده ۳۳.میگن زود درست ...

ای بابا چه یخت من هنوز دنبال درمان نرفتم ولی میدونم که حالا حالا ها درست نمیشه😔

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

شوهرت اهل دود نیس سیگار قلیون

عه پری چرا این قدر نا امیدی آخه ها 

تو که سنی نداری 

نبینم دیگه ناراحت باشی ها خب

خدایا شکرت 🙏🏻
ببخشید تو ازمایش اسپرس حرکتش چی نوشته شده یعنی علائم اختصاری انگلیسیش

Motile زده اولش.بعد یه قسمت دیگه زده گرید a و گریدb جمع اون دوتا میشه حرکت کلی