2777
2789
عنوان

هم عروسم تا فهمید باردار شدم.....😒

1944 بازدید | 105 پست

سلام دوستان من الان هفته ی یازدهمم هست که بادارم ولی دوهفته پیش بارداریمو به خانواده ی خودمو شوهرم اعلام کردم علتشم اینه که شوهرم گفت ما تو خانواده چنتا سابقه سقط داشتیم بزار دو سه ماه بگذره بعد بگو ...خلاصه دوماه شد و شوهرم به خانوادش اعلام کرد که من باردارم در ضمن من آخرین عروسشون هستم...هم عروس قبل از من سنش از من خیلی کمتره دوساله ازدواج کردهخیلی بچه دوست داره ولی شوهرش فعلا بچه نمیخواسته باردار نشده ...عاقا اینا تا فهمیدن باردارم به ده روز نکشید این هم عروسمم گفت منم باردار شدم ...خندم گرفت ولی در عین حال حس کردم بم چشم و هم چشمی داره ناراحت شدم الان ازمایش میده بتاش ۹۰۰ولی سونو داد گفتن رحمت خالیه خالیه نه ساک بچه هست نه هیچی خونریزی شدیدم داره با کمر درد...نمیدونم داستانش چیه واقعا بارداره یا اداشو در میاره ...خواهر شوهرم که باش دکتر رفت گفتن یا بارداریه خارج از رحمه یا علایم سقط داره در صورتی که بیبی چک داد یه خط بود اصن علایم بارداری نداشت خیلی دوست دارم بدونم جریان از چه قراره دم به دقیقه حرفشو تغییر میده ی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر حسادت تو بیشتره تا اون

دلم براش سوخت

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

اوووووف چقد به چیز های خاله زنکی اهمیت می‌دین 

دیکه بارداری ساده ترین و راحت ترین فرایند زندگی هست 

فوق تخصص مغز و اعصاب نیست که 

کاش تو موفقیت ها چشم و هم چشمی میکردیم 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝