2777
2789
منظورم اینه چندم به چندم پریود میشی چند روز طول میکشه تا پریود بشی؟30 روز؟28روز؟ چند روز؟
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب 30 روز پس از روز اولی که پریود میشی بشمر به روز 14 یا 15 که رسیدی یک روز درمیون اقدام کن تا سه شب ولی این ماه که تاخیر داشتی بهترین وقتا روز 14 16 18 20 اینارو حتما اقدام کن
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
برای پسر بنظرم دیگه دیر شده. 13 پری تا 18 خوبه. اصلش 14، 15 پری هست
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
اکی عزیزم متوجه نشدم
موفق باشی.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
همه ی اونایی که باردار میشن علائم ندارن ایشالا شما هم باردار باشی
نه عزیزم من درحال اقدامم