2821
2789
عنوان

اگزما

154 بازدید | 6 پست

سلام بچع ها حالم خیلی بده و خراب اگرمای لعنتی داره زیباییم رو میگیره البتع هنوز نه ولی داره میگیره ... اولین بار وقتی متوجه شدم که رفته بودم شنای لعنتی وقتی برگشتم از شنا پشت گوشم خیلی خارش پیدا کرده بود و سرخ شده بود ...بعدم حالت پوست پوست شد ...کمکم اومد توی پوست سرم دوونه های قرمز ریز حالت خونی زد ...حالام اومده جلوی موهام زدع و خیلی بد شده بس ک کندم قرمز شدع و باد کرده یکم  حالام ک تازگی دیدم داره چونم میحاره و دونه زده و الانم حالت پوست پوست شده ... توی صورتم ک هیچ وقت یه دونه ی ریز نمیزد حالا همش دونه میزنه و میخاره ...جرات نمیکنم وضو بگیرملعنتی داره دیونم میکنه دکترم رفتم بهم شامپو دا د و یه قرص ضد خارش قرصش و پمادش خوب بود ولی شامپوش ن ...دکتر خیلی وقت پیش رفتم حالا نمیدونم چ غلطی کنم تروخدا یه روش قطعی بگید این لعنتی دیونمکرده نمیره هیچ جوری 

بچه ها اگزما از خشکی بدن میاد من خودم دستام یکساله که درگیرش بود دیگه انقد میخاروندم تبدیل شده بود به زگیل روی دستام دونه های شبیه زگیل زده بود که رفتم برداشتمشون دکتر گفت پماد بتامتازون باعث شده پخش بشن نباید زیاد و طولانی مدت میزدی به دستت

من خودم مایع دستشوییمو عوض کردم مناسب پوست خشک و حساس خریدم و فقط با اون میشورم  اونم فقط وقتی که نیاز باشه سعی میکنم زیاد به آب نزنم چون تشدید میشه

حتما با روغن آرگان یا روغن شتر مرغ همش چربش کن اصلا نباید خشک بمونه البته برای سرت بستگی به طبعت داره اگر طبعت گرمه با روغن بادوم شیرین حتما چربش کن

از این قرص و داروهایی که دکترا میدن استفاده نکنید چون همشون کورتون دارن فقط تا یه مدت خوب میکنن 

از نظر تغذیه سعی کن هرروز نخودآب درست کنی بخوری خیلی خوبه بادام ایرانی و سیب هم هرروز بخور چایی هم اگر میخوری سعی کن چای به ،سیب ،برگ زیتون، بادرنجبویه، بهارنارنج، گل محمدی دم کنی به هیچ عنوان زنجبیل و دارچین و فلفل و شوریجات و شکر نخور 

من خودم چون این مشکلو داشتم واقعا درکت میکنم ایشالا به زودی خوب شی عزیزم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای خدایا من چند سال پیش رفتم شمال شنا کردم از اون موقع چونه لعنتی شروع کردبه قرمز شدن وحشتناک 😢😢😢😢هنوزم وقتی زمستون بشه چونم قرمز میشه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ 

ممنون عزیزم عالی بود شما خوب شدی؟

آره عزیزم خداروشکر دستام خیلی خوب شده قبلا همیشه خشک و زخم بود الان دیگه اونطوری نیس فقط گاهی وقتا یکمی میخاره که سریع با کرم آرگان چربش میکنم خوب میشه