2789
عنوان

محمدرضا یوشی

1785 بازدید | 11 پست

دوستای خوبم من سال 89 بینیم رو دست دکتر یوشی دادم یکی از سوراخاش بزرگ و یکی خیلی کوچیک ... انگار یه طرف بینیم رو یکی از دستیاراش و اون یکی رو یکی دیگه از دستیاراش عمل کرده . واقعا برای خودم متاسفم که بهش اعتماد کردم . چهره خوبی دارم اما بینیم ...  از سال 91 دنبال ترمیم هستم . هیچ دکتری گند این اقا رو درست نمیکنه.. به همه مقدسات قسم دکتر یوشی گند زد به چهره ی من و رفت... به همین راحتی ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه از عمل دماغ میترسم 

یه خانمه ۱۱ تومن هزینه کرده بود پیش یه دکتر که کلی تعریفشو میکردن تو تهران 

دماغش افتضاح شده بود واقعا ب زور نفس می کشید

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

من مادرم و دوست مادرم پیش یوشی عمل کردند خیلی تعجب کردم از حرف شما چون مادرم و دوستش نه تنها فوق العاده طبیعی شدن بلکه هیچ گونه مشکل تنفسی هم ندارند البته من تاریخ عضویت شما و پست گذاشتن شما رو دیدم که یکی هستش و اینکه همین نظر رو راجع به دکتر یوشی توی پست های دیگه گذاشتید مطمئن شدم خصومت شخصی با ایشون دارید چون خودم بعد از تحقیق زیاد راجع به دکتر هایی مثل بنیادی و حسنانی دیدم هیچکس مثل یوشی طبیعی عمل نمیکنه و خودمم میخوام برم پیش یوشی برای عمل

من مادرم و دوست مادرم پیش یوشی عمل کردند خیلی تعجب کردم از حرف شما چون مادرم و دوستش نه تنها فوق الع ...

عزیزم مطمئن باش هر تاریخی که بشه و بتونم وارد نی نی سایت میشم و دردم رو میگم که چه به روز من آورد ایشون فامیل من یا کارمند من یا رییس من نیست که باهاش مشکل شخصی و دشمنی داشته باشم ... خوبه حالا قسم هم خوردم .. حواله ات میکنم مثل پیرزن های داغدیده به همون مقدسات 😀که فکر کردی دروغ گفتم... شما هم نظر بده مثل همه .. چرا دیگه تهمت میزنی و .. من هنوزم که هنوزه بعد اینهمه سال بینیم رو ترمیم نکردم چون کار هر کسی نیست .. آدم رو آروم که نمیتونی بکنی لااقل نمک نریز رو زخم کسی 

سلام 🌹

منم سال ۱۳۸۲ پیش دکتر یوشی عمل کردم، اصلا خوب نیست، این همه سال با بینی زشتم زندگی میکنم ، سال ۱۴۰۰ پیش دکتر میلانی رفتم برای ترمیم وقتی معاینه کردند گفتند که تیغه های بینی خیلی باریک کردند و باید از استخوان جناغ سینه ات بردارم برای ترمیم منم منصرف شدم ، حتی برای معاینه پیش دکتر یوشی رفتم خودش از دیدن گند بزرگی که زده بود کلی خحالت کشید گفت درونش متورم شده 😢خلاصه من یکی از قربانیان هستم، از روبرو بینی ام باریک قلمی هست ولی از نیم رخ و سه ربع چپ و راست کج هست ، جرات ترمیم ندارم اصلا به هیچ دکتری دیگه نمیتونم اعتماد کنم ، وضعیت تنفسی ام این همه سال با یک راه باریک تنفسی سر میکنم تا زمان فوت.در انتخاب دکتر دقت کنید و تحقیق بسیار