2777
2789
عنوان

اونایی که وسواس فکری دارن

272 بازدید | 24 پست

بچه ها شما بیشتر چه فکری تو ذهنتون تکرار میشه؟؟

مثلا ترس از چی دارین و اون فکر باعث استرس شما میشه؟

ببینید این فکر و خیالا و استرس به طور طبیعی تو هر فردی هست ولی وقتی شدت میگیره میشه غیر طبیعی  یعنی جوری که استرس شدید میگیرین و عصبی میشین و همش ترس دارین از یه اتفاق مثلا ترس مرگ کسی رو دارین یا ترس از بیماری و چیزای این مدلی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس و استرس فراموش شدن رو دارم همیشع

گاهی شبا خواب ندارم

حتی فکر اینکه روزی دوستام یا خانواده منو یادشون بره

مث خوره افتاده تو جونم

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
ترس و استرس فراموش شدن رو دارم همیشع

😒😒😒

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خوردن دارو و نوشتن افکارت روی کاغذ و اوردن دلیل منطقی جلوش میتونه کمکت کنه ینی اون کاغذو وقتی فکرت اومد تو سرت بخونش

‏برای او که رود‌ها را فراموش کرده است از دریاها سخن گفتن چه سود؟
وسواس به فکریاعمل افراطی وتکرارشونده می گویند.خیلی اشکال مختلف دارد.

من بیشتر ترس از یه اتفاقی رو دارم که اصلا معلوم نیس اتفاق بیوفته یا نه یا شاید درصدش خیلی کم باشه ولی بازم استرس شدید میگیرم و من همیشه تو زمستون اینجوری میشم

ترس از بیماری.تا چند روز پیش ترس کرونا.از دیشب تا حالا که فهمیدم همسرم زگیل تناسلی داره ترس از زگیل

با دیدن میشه تشخیص داد؟ از کجا بفهمم همسرم زگیل تناسلی داره یا ن

خب که چی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
😒😒😒

برای همن ژینا

گاهی شبا خواب ندارم

حتی فکر اینکه روزی دوستام یا خانواده منو یادشون بره

مث خوره افتاده تو جونم

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

من توهم کثیفی خونمو دارم و مهمون سرزده یا نهار شامی نمدونم چرا این مدلیم همش دارم تمیز میکنم ولی انگار کیفیت نداره کارم

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت