2821
2789
عنوان

شپششششش

180 بازدید | 23 پست

یه مدتیه موهام خیلی میریزه،سرمم وحشتناک میخاره ،یه چیزای سفیدی تو سرم پیدا کردم😖😖😖فهمیدم ریزش مومم به خاطر شپش بوده نمی دونم چیکار کنم درمانش خیلی سخته ،آخه من این همه لباس و وسایل و چطوری از شپش پاکسازی کنم؟خدایاااا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کچل کن ...تا ازدستشون  راحت شی

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

منم شب اول که سگمو‌ آوردم خونه شپش داشت شبونه رفتم‌ داروخانه بهم شامپو اینا داد چون نصف‌شب بود به پت شاپ دسترسی نداشتم شامپو شپش انسان گرفتم زدم.۳بار شستمش‌ از بین رفت یه اسپری داد گفت بزن به فرش و سطوح توام اونو‌ بگیر بزن به وسایلت

سلام عزیزم باید ی کاریش بکنی اول شامپوش و از داروخونه بگیر بزن طبق دستورش بعدم به یکی بگو دونه دونه موهاتو از رشک پاکسازی کنه تخم شپش. منم سرم میخاره ولی هیچ چیزی ندیدم ی گره های کوچیکی تو سرم پیدا شده نمیدونم برا اونه خارش اصلا چی هست دکتر برم؟

فقط شونه جواب میده؟آخه میگن باید شامپو هم بزنی

نه عزیز

شامپو نزن

چون یه جور آفت کشه

موهات آسیب میبینه و اونا هم از بین نمیرن

فقط شونه مخصوص شپش اونایی که فلزیه

برو تو حموم بدون لباس هی شونه کن خودتو بتوکون که به لباسات نگیره

چون تخمها سریع بالغ و زنده میشن، شما باید سریع هر یک ساعت به یک ساعت شونه به همون روش که گفتم بزنی که تخمها بالغ نشن و تخم ریزی جدید نکنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز