2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فاز دو دیدم خیلی قشنگ بود .فاز 9 عکس خونه دختر خالم بود خیلی باکلاس درست کرده بودنش

از نظر شلوغی یا خلوتی ساختمان ها و مقدار امنیت بیشتر میخوام بدونم

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
از نظر شلوغی یا خلوتی ساختمان ها و مقدار امنیت بیشتر میخوام بدونم

فاز دو که عروسی رفتیم فقط خیابون هاشو دیدم قشنگ بود .

ولی فاز 9 دختر خالم 5 ساله زندگی میکنه راضیه دوتا بچه کوچیکم داره هنه امکاناتیم میگه هست .فقط خودش میگه چون همه فامیل تهرانن باید ماشین داشته باشن برای رفت و امد .

البته فاز نه قدیم هستن.

فاز دو که عروسی رفتیم فقط خیابون هاشو دیدم قشنگ بود . ولی فاز 9 دختر خالم 5 ساله زندگی میکنه راضیه ...

قدیم جدیدش چجوریه نشنیدم  

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
تو گوگل مپ بزن فاز 9 قدیم .میاد ادرسش . جدیدشو که ندیدم من اونجا که دختر خالم خونه داره رفتم خوبه ت ...

ممنون عزیزم