2777
2789
خیلی سخته بخدا چطوری شروع کنم که دوباره نکشم

کم کم شروع کن میتونی باور کن

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همینو میگم چند روز اول و چکار کنم خیلی وابسته ام

من روزی ۳ بار میکشیدم باورت نمیشه چقدر پول تنباکو و ذغال دادم.بعضی وقتام از پول لباس یا قسط وامم میزدم تا قلیونم به راه باشه. یه روز در میونم با دوستم سفره خونه بودم. فک کنم خدا دلش به حالم سوخت. البته الان کامل ترک نکردم هر ماهی دوهفته یبار میکشم 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
من روزی ۳ بار میکشیدم باورت نمیشه چقدر پول تنباکو و ذغال دادم.بعضی وقتام از پول لباس یا وامم میزدم ت ...

خوش بحالت من قراره از فردا ترک کنم انقد استرس دارم تبخال زدم فکر کنم داغون میشم

کار بر قدیمی ام  

اگه تونستی قلیونتو ببر خونه نفر بذار

فردا اگه رفتی تو ترک به خودت تلقین کن که تو مسافرتی یا یه جایی هستی یا یه ازمایشی داری ک نباید قلیون بکشی 

بعد به خودت وعده بده اخر هفته میکشی 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
اگه تونستی قلیونتو ببر خونه نفر بذار فردا اگه رفتی تو ترک به خودت تلقین کن که تو مسافرتی یا یه جایی ...

خونه مامانمم میخوام قلیونو نبرم خونه خودم ولی فکر میکنم خیلی کلافه میشم به نظرت ببرمش یا نه میترسم 

کار بر قدیمی ام  
خونه مامانمم میخوام قلیونو نبرم خونه خودم ولی فکر میکنم خیلی کلافه میشم به نظرت ببرمش یا نه میترسم&n ...

ببر خودتو خلاص کن، خلااااص 

جدی میگم ببرم بهتره یا بمونه 

بخدا ببر بمونه وسوسه میشی

چطوری ترک کردی

چطوری نداره والا

نمی‌دونم منظورتون رو

من بهش وابستگی نداشتم....

ببینید قدیما خوشم می‌آمد ....سرگرمی خوبی بود...

ولی خب ب خودم میگفتم تو ذهنم میدونستم چقدر ریه هام داغون میشه...قلب و ریه رو سیاه می‌کنه...

با کشیدنش ب چیزی نمی‌رسم...هیچ خوشی نداره

یه چیز بیخوده

خیلی راحته ترکش ..

باید ببینی علت اینکه نمیتونی ترک کنی چیه

دوستات...خانوادت..همسر ..چ می‌دونم خوشی داره...تفریحته..هرچی هسته اون عامل رو حذفش کن

خیلی راحته....استارت ترکو بزن

بعد یه مدت دیگه اصلا سراغش نمیری ..بوشو بشنفی ..راهتو کج می‌کنی ک ک تو دل و دماغت نره😊