2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون در بارداری

242 بازدید | 7 پست

بچه ها توروخدا بیاید.من سه ماه و نیمه باردارم.به صورت طبیعی.به اندازه ۱.۲ml هماتوم دارم دکتر بهم سی تا دونه شیاف پروژسترون رکتال مقعد داد.

هر شب وقتی میذارم یکم روغنی ازم خارج میشه..شرمندم اما امشب گذاشتم حدود چهل دقیقه دراز کشیدم ولی ببخشید رفتم دستشویی بخاطر پر بودن مثانم وفقط یه باد ازم خارج شد به مقدار مایع سفید از پشتم خارج شد.به نظرتون اون شیاف به مقدار کافی جذب شده یا نه ؟؟ خیلی نگرانم اگه جذب نشده باشه ضرر داشته باشه میترسم یکی دیگه بذارم.چکار کنم؟؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم اين استرساي بيخود چيه داري تو

هماتوم خودش جذب ميشه اين شيافام خود كتاب ميگه هيچ تاثيري نداره اما دكتراي ما ميدن بچه بخواد بمونه ميمونه استرسم باعث سقط ميشه پس اروم باش

جذب نشده باید اول تخلیه بشی بعد شیاف بذاری چون یکساعت طول میکشه اب بشه و بعد جذب میشه

تخلیه بودم والا ...اه 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
تخلیه بودم والا ...اه 

منم همین مشکلو داشتم

الان صبر میکنم گیج خواب ک میشم میرم دستشویی شیاف میذارم

استرس نداشته باش

طوری نمیشه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
منم همین مشکلو داشتم الان صبر میکنم گیج خواب ک میشم میرم دستشویی شیاف میذارم استرس نداشته باش طور ...

مرسی گلم