2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تنت...چرا..باز خوبه دلت درد نداره

دلم 

روحم 

جسمم

سرطان .... زندگی ازم گرفت 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

الان توی اتاقمم روی تختم نشستم کتابمم روی پامه سرم تو گوشیمه😂

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              

خونه مامانم باخواهرم هستم سرش توگوشیمه ببینه چکارمیکنم😄

من در جهالت پدر زاده شده ام.در کمبود محبت های مادر ،بزرگ شده ام در اوج بچگیم همسر شده ام در اوج تنهاییم مادر من انسانی تنها بی هدف وخسته از کم کاستیم اری هرچه میگذر تنهاترم دلیل ادامه زندگی را نمی دانم هرروز برغصه ام افزوده میشود من شکسته تر از روز قبلم انچه زندگی کردم غلط بوده وتاالان هست حتی خیانت های همسرم عاشق شدن شوهرم تقصیر من بوده او بی وقفه عشق میورزد به دیگری من خورد میشوم انقدر بچگیم تلخ بوده که حتی ارزوی برگشت به گذشته راهم ندارم هرروز به آسمان آبی بی کران خیره میشوم غصه هایم رابا خدا زمزمه میکنم هستی خدای من می بینی

پا شوفاژ دراز کشیدم . از درد میمیرم .همین 

اوخی عزیزیی 

ایشالا خدا خودش کمکت کنه💙💙💙💙

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین