2789
عنوان

عکس گرفتن😍😍

88 بازدید | 7 پست

سلام دوستای خوبم شبتون بخیر و خوشی یسوال ازتون داشتم من گوشیم سامسونگ j5 هستش بعد بلد نیسم چجور عکس بندازم که مثلا پس زمینم تار شه خودم زوم باشم یا بلعکس خودم تار باشم جلوی دوربین زوم راهنمایم کنینن مثلا دید بعصیا عکس میذارم ماته ولی فضا مشخصه همچین چیزی مرسییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوشیم a10sهستش میزنم روی فوکوس لحظه ای منو واضح میگیره زمینه رو تارمیکنه 

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
یعنی مال من نداره فوکوس😟

نمی دونم والا

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒