2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی 😔

263 بازدید | 19 پست

بچه ها من ازدواج کردم و جدا شدم بعد از جدایی فهمیدم شوهرم رفته آزمایش و فهمیده زگیل تناسلی داره منم رفتم آزمایش HPV دادم که منفی بود بعد از ۷ ماه الان دیدم دمه دهانه واژنم زگیل زده چندتا خیلی میترسم چون میگن باعث سرطان میشه کسی تجربه داشته 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه انواعش که نه

فقط چندتا نمونش که تازه اگه تحت درمان نباشی خطرناکه

و تازه من شنیدم اگه سیستم ایمنی بدنتو تقویت کنی خود بخود بدن ویروسشو دفع میکنه

بدون هیچ استرسی برو دکتر و درمانتو شروع کن

حتی اگه سرماخوردگی داشته باشی و خودتو ببازی و روحیه نداشته باشی خطرناک میشه اصلا استرس نگیر انقدرا چیز حادی نیست و خیلیاااااا دارن این مشکلو

🌷
چقدر سخته واقعا بخاطر یه ازدواج آدم دچار همچین چیزی بشه 

الان از ادواجت پشیمونی؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اره خب جدا شدم ازش

اهان ..اونم نمیدونسته داره ک

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خیلی ناراحتم چون من هنوز ۲۲ سالمه و بچه ندارم

طبیعیه خب آدم ممکنه ناراحت بشه چون در موردش اطلاع نداره 

پیش ی متخصص خوب برو و تحت نظر باش و خودتو تقویت کن

برای بچه دار شدنم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه فقط شنیدم اگه موقع زایمان زگیل فعال داشته باشی سزارین میکنن

الان بیماریهای خیلی خیلی سختتر درمان و کنترل میشه اینکه چیزی نیست عزیزم 

🌷
2827
2791
2779
2792