2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی 😔

263 بازدید | 19 پست

بچه ها من ازدواج کردم و جدا شدم بعد از جدایی فهمیدم شوهرم رفته آزمایش و فهمیده زگیل تناسلی داره منم رفتم آزمایش HPV دادم که منفی بود بعد از ۷ ماه الان دیدم دمه دهانه واژنم زگیل زده چندتا خیلی میترسم چون میگن باعث سرطان میشه کسی تجربه داشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه انواعش که نه

فقط چندتا نمونش که تازه اگه تحت درمان نباشی خطرناکه

و تازه من شنیدم اگه سیستم ایمنی بدنتو تقویت کنی خود بخود بدن ویروسشو دفع میکنه

بدون هیچ استرسی برو دکتر و درمانتو شروع کن

حتی اگه سرماخوردگی داشته باشی و خودتو ببازی و روحیه نداشته باشی خطرناک میشه اصلا استرس نگیر انقدرا چیز حادی نیست و خیلیاااااا دارن این مشکلو

🌷
چقدر سخته واقعا بخاطر یه ازدواج آدم دچار همچین چیزی بشه 

الان از ادواجت پشیمونی؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اره خب جدا شدم ازش

اهان ..اونم نمیدونسته داره ک

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خیلی ناراحتم چون من هنوز ۲۲ سالمه و بچه ندارم

طبیعیه خب آدم ممکنه ناراحت بشه چون در موردش اطلاع نداره 

پیش ی متخصص خوب برو و تحت نظر باش و خودتو تقویت کن

برای بچه دار شدنم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه فقط شنیدم اگه موقع زایمان زگیل فعال داشته باشی سزارین میکنن

الان بیماریهای خیلی خیلی سختتر درمان و کنترل میشه اینکه چیزی نیست عزیزم 

🌷
2790
2778
2791
2779
2792