onlyyou مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1531 عنوان بد قولی 82 بازدید | 5 پست شوهرم سرشب گفت میام دنبالت بریم خونه ما ولی تا الان با دوستاش بیرون بوده حالاهم دیگ تلفنمو بر نمیداره چیگار کنم !!! اگ زنگ زد چ واکنشی نشون بدم ! 1399/10/04 | 21:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205861 جواب نده وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11586 گفته بود ساعت ۹ بیای چت نیومده الانم ساعت ۱۰ چی کار کنم اومد جواب بدم یا نه؟🤨🤨 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
xx_maryu_xx عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 858 خب جواب دادم فق بگو هیس هیچ نگو فققق تو بیاااخونه😂😂 کاش میشد روح و روانتو دربیاری نشونش بدی بگی نگا چیکارش کردی .... :)
midinonkhalikhor عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 297 یا الان یا هیچوقت دیگه قطع رابطه کن بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی
susaaaaaan عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 12804 جواب بده ولی با آرامش بهش بفهمون که کارش درست نبوده بهتر بود اگه نمیتونی بیای بهم بگی گاهی ما را بازنده میدانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!