2777
2789
عنوان

کاش یا بمیرم یا.....

138 بازدید | 24 پست

بچه ها اونایی که منو می‌شناسن میدونن وضعیت زندگیم چجوریه

بچه ها من بخاطر درسم ساعت غذا خوردنم با بقیه فرق داره 

بعد مامانمم کلا چند وقته فاز اینو گرفته من دیگه کار نمیکنمو..... غذا هم بخواد بپزه یه وعده زیاد میپزه ما اونو هم برا شام میخوریم هم برا نهار بگذریم، 

من ساعت 4 یکم سیب زمینی سرخ کرده خوردم بعد ظرفشو گذاشتم کنارم که بعدا بشورم چون میدونستم اگه بزارم تو سینک دوباره مامانم دعوا راه میندازه که من چرا بشورم و..... 

بین ساعت مطالعم هم کاری نمیکنم حالا نیم ساعت پیش کلی صدام زدن که بیا شام بخور من رفتم هنوز دوتا قاشق نخورده بودم بابام شروع کرد که آره چرا بشقابتو نشستی و...... منم گفتم داشتم درس میخوندم ساعت مطالعم بود باز شروع کرد گفت چرا قبلش نشستی منم باز توضیح دادم آقا انقدر گیر داد تا دعوامون شد، بچه ها بخدا راست میگم اینا عادتشونه هر موقع من میام سر سفره اشکمو در میارن بعدش که غذا نمی‌خورم میرم تو اتاق دوتایی با مامانم فوشم میدن و..... آقا من چه گناهی کردم از یه طرف خرج درس خوندنم میکنن از یه طرف نمیزارن درس بخونم هی اشکمو در میارن و کلی منت میزارن حالا از شانس..... قبلا کلی خواستگار داشتم با اینکه خودم عاشق یکیم و نمیدونم طرف اصلا به من فکر میکنه یا نه اما آنقدر دلم شکسته دلم میخواد یکی بیاد برم، بخدا به قرآن راست میگم یه روز نیست که اشکم در نیاد، توروخدا دعا کنید یه پسر خوب بیاد من برم راحت بشم بخدا حاضرم نه عروسی نه طلا هیچی نمیخوام فقط با ایمان باشه تا برم، خسته شدم از اینهمه اشک🖤

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابای من خیلی خوبن 

ولی هر از گاهییییی خییلی حرصم درمیاد 

ولی اصلا بنا ب دلایلی نمیتونم باهاشون بحث کنم 

ولی خیلی خیلی خیلی دلم میخواد دعوا کنم جیغ بزنم داد بزنم دلمو خالی کنم 

مامان بابای من خیلی خوبن  ولی هر از گاهییییی خییلی حرصم درمیاد  ولی اصلا بنا ب دلایلی نم ...

خدا برات نگهشون داره💛

الهی گلی درکت میکنم😢

بخدا با این وضع پیش برن من هیچ جا قبول نمیشم اونوقت بدتر میشه همه چی، 💔💔💔💔

دلتو روشن کن تو خودتو داری❤قوی باش مثل یک مرد

میدونی دلم میخواد محکم باشما اما تو تصور کن پنج و نیم صبح بلند بشی خودت براشون صبحونه آماده کنی بعد وقت نکنی خودت یه لقمه بخوری بعد هیشکیم برات نیاره میره تا نهار نهار اگه بتونی یه کوچولو بخوری یا نخوری سر شامم که همیشه اینطوری کوفتم میکنن، 💔😭

میدونی دلم میخواد محکم باشما اما تو تصور کن پنج و نیم صبح بلند بشی خودت براشون صبحونه آماده کنی بعد ...

باهمه اینا لاقل تو خانواده داری یک سرپناه داری جای رو داری ک شبا بخوابی اوناییکه هیجارو ندارن و دارن با این حالشون درسشونو ادامه میدن و هیچ ناامید نیسن پس درستو عالی تر از قبل بخون و ناامید نباش

کاش میشد روح و روانتو دربیاری نشونش بدی بگی نگا چیکارش کردی .... :)