2777
2789

🤚🤚🤚🤚حتما

اگه قرار باشه من اونی بشم که تو میگی دیگه من،من نیستم.من همینی ام که میبینی.مغازه که نیست دکور بچینم برات.من نه ارزوی کسی ام نه آویزون.من اگرم ظاهرم به قشنگی خیلیا نیست ولی پیش خودم خوشحالم که باطنم قشنگ تر از خیلیاست.صادقانه بد باش اما با دروغ ادای خوبا رو در نیار🎈قانون اسونیه🤞🎈یه صلوات برای شفای همسرم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤚🤚🤚🤚حتما

میشه منو هم دعا کنین

اسمم حنا هست🙏🏻😔

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

خداکنه به عشقتم هر چی سریع تر برسیییی❤❤من عشقمو از خدا گرفتم ایشالل توام بگیری🤩♠️دعام خیلی زود میگیره♠️🙏🙏

اگه قرار باشه من اونی بشم که تو میگی دیگه من،من نیستم.من همینی ام که میبینی.مغازه که نیست دکور بچینم برات.من نه ارزوی کسی ام نه آویزون.من اگرم ظاهرم به قشنگی خیلیا نیست ولی پیش خودم خوشحالم که باطنم قشنگ تر از خیلیاست.صادقانه بد باش اما با دروغ ادای خوبا رو در نیار🎈قانون اسونیه🤞🎈یه صلوات برای شفای همسرم🙏
میشه منو هم دعا کنین اسمم حنا هست🙏🏻😔

باشه عزیز دلم کاش آدم این لیاقتو داشته باشه واسه دوستاش دعا کنه.چی از این بهتر،❤❤

خداکنه به عشقتم هر چی سریع تر برسیییی❤❤من عشقمو از خدا گرفتم ایشالل توام بگیری🤩♠️دعام خیلی زود میگی ...

خدا کنه دعا کن برام من واقعا دوسش دارم 🥺🥺

دعا کن بهش برسم😘

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
خدا کنه دعا کن برام من واقعا دوسش دارم 🥺🥺  دعا کن بهش برسم😘

درکت میکنم سخته باشه و بهش نرسیییییبخدا از ته دل دعات کردم