2777
2789
عنوان

کاربر ژینا گلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 9673 بازدید | 460 پست
نه والا چرا از بیماری بقیه آروم بشم

اسکی نرو مشتی/

ی چی جدید بگو/

خودم بودم ک مریض روانی بودنتو کشف کردم/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عکسمو دیدع میدونع 28 نیسم...میخاد فرار کنع..ولش    /

۳۴ سالشه کامل عقده میباره از حرفاش بیخیال

تاپیک دورهمی‌میزنم‌بیایید 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نه بخدا متخصص پوستم و واقعا بالای ۲۵ بهش می خورد 

تویی ک  مو رو از ماست میکشی با عکسم نفهمیدی  سنم زیاد نی؟/

پر مدعااا تو خالی/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اسکی نرو مشتی/ ی چی جدید بگو/ خودم بودم ک مریض روانی بودنتو کشف کردم/ قااااه_قاااااه😂#  

دیگه داره جوابات بیخود میسه هیجان نداره یچی بگو باحال باشه

حلالم کنید و خدانگهدار   
۳۴ سالشه کامل عقده میباره از حرفاش بیخیال تاپیک دورهمی‌میزنم‌بیایید 

چش/

قااااه_قاااااه😂#  

نه بخدا متخصص پوستم و واقعا بالای ۲۵ بهش می خورد از روی ویژگی های پوستش

😳😳😳😳😳😳دیگه زیادی گندش‌میکنی.

متخصص پوست ادم تحصیل کرده هیچوقت طرز‌بیانش اینجوری نیس.

حتما ارایشگری  چیزی هستی.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
دیگه داره جوابات بیخود میسه هیجان نداره یچی بگو باحال باشه

عع منم همینو گفتم ک..گفتم ی چی جدید بگو..چرا حرف خودمو میزنی ب خودم؟/

قااااه_قاااااه😂#  

همه چیز دست خداس من اراده کنم الان عصبی میشم بیخی باباروحیاتت دست خودته اگه نباشه که بلابه دورمثل حی ...

اراده خدا در طول اراده ماست عزیزم ..یعنی حتی اراده ما دست خداست ..یعنی من الان کار به میکنم که برم آب بخورم دست خودمه ولی همین قصدم دست خداست..این بحثا خیلی پیچیده ان فقط همین قدر بلدم 🙂

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
نه بخدا فکر کردم ۲۸ هستی شایوپد وزنت زیاده اینطوریه

من از بدنم عکس دادم ایا؟/

توهمی تا چ حددد؟/

قااااه_قاااااه😂#  

قربان مهربونیت رها جان

میبینی چقد عشقی‌تو دخملم😍😍😍

اراده خدا در طول اراده ماست عزیزم ..یعنی حتی اراده ما دست خداست ..یعنی من الان کار به میکنم که برم آ ...

باشه!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
😳😳😳😳😳😳دیگه زیادی گندش‌میکنی. متخصص پوست ادم تحصیل کرده هیچوقت طرز‌بیانش اینجوری نیس. حتما ار ...

مهر و سر نسخه کارت نظام همه جی میزارم تا حالا چند بارم ثابت کردم😂 ادبیاتمم انتخابمه دوسش دارم 

حلالم کنید و خدانگهدار