2777
2789

من درمورد زایمان چیزی نمیدونم واسم توصیح بدین یکم میترسم 

خدایا ممنون بابت اینکه یه فندق کوچولو بهم دادی دخترم عاشقتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان اگ بگیم ک بدتر میترسی بذار بوقتش خودت تجربه ش کنی بهتره

نه من فقط از اسمش میترسم چون اطاعاتی ندارم 

خدایا ممنون بابت اینکه یه فندق کوچولو بهم دادی دخترم عاشقتم 
بچه ها منم میخام بدونم اول کیسه آب پاره میشه بعد درد زایمان شروع میشه؟یا یهو درد شروع میشه؟

بستگی داره هرکسی یه جوره من دوروز درد داشتم بعد کیسه آبم پاره شد بعد رفتم بیمارستان 24ساعت ازبیمارستان درد کشیدم تا بدنیا اومد 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
هر دو شو توضیح بدین 

طبیعی که تجربه نکردم ولی شنیدم خیلی درد داره حای برای اینکه بیشتر دردت بگیره آمپول فشار بهت میزنن وحشتناکه 

و اما سزارین یه آمپول تو کمرت میزنن که اصلا و ابدا درد نداره بیهوش هم میتونی بشی ولی بستگی به وضع بچت داره که من سر کردن و پیشنهاد میکنم و در نهایت وقتی که تیغ رو به شکمت میکشه انگار خودکار کشدیدن رو شکمت 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

ببین نمیخوام بترسونمت فقط قصدم راهنمایی چون من سر زایمانم هیچ اگاهی ندلشتم از هرکی هم میپرسیدم میگفت راحته بچه میاد تو بغلت تمومه ولی لطفا 

روزهای اخر خیلی استراحت کن و تا جایی که میتونی فقط بخواب من واقعا بدنم داشت تحلیل میرفت و اصلا جون نداشتم اخراش زور بزنم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....