2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم.پورسانتیه اول باید کلاس بری اگر خوب بودی کار بهت میدن و پورسانت میگیری

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

من چون صدام نازک و بچگونس ی نفر پیشنهاد کرد ک بیا کلاسای دوبلوری رو شرکت کن...ایشون خودش استاد بود اما خب من علاقه ندارم 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
من چون صدام نازک و بچگونس ی نفر پیشنهاد کرد ک بیا کلاسای دوبلوری رو شرکت کن...ایشون خودش استاد بود ا ...

وای تورو خدا منو به اون اشناتون معرفی کن صواب داره بخدا  کلاس دوبلوری کجاست؟؟

❤️

نسبت به بازیگری درامدش کمتره وهزینه کلاسای دوبلوری فک کنم زیاد باشه البته هیچ تضمینی برای کارتو این رسته نیست فقط شانس داشته باشی ویا صدا واستعدادت خوب باشه وبا یکی از هنرمندا اشنا باشی  شاید راههای دیگه هم باشع که من دقیق خبر ندارم 

وای تورو خدا منو به اون اشناتون معرفی کن صواب داره بخدا  کلاس دوبلوری کجاست؟؟

تهرانی؟؟ایشون کلاسشون رو تو سرای محله برگزار میکرد

2825
2823
2791
2779
2792