2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 61 پست
انشاءالله بادار میشی عزیزم خدا مهربونه مرسی از دعای قشنگت

الان 5 روزه پانکچر شدم یه خبر از جنینام ندادن بدونم چند تا و با چه کیفیتی تشکیل شده هر چی زنگ میزنم هی میگن فردا فردا

دیروز زنگ زدم گغت خانم دیگه زنگ نزن ماخودمون خبر میدیم

مگه نمیگن جنین دو روزه درست میشه چرا پس خبر نمیدن

والا دیگه دارم شک میکنم

انقدرم این چند روز عذاب کشیدم هایپر شدم میگم چجوری دوباره این مراحلو تحمل کنم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بی بی ندارم دیگه شوهرمم نمیره بخره ازشانس یعنی جرات نمیکنم بهش بگم واقعا 

چندوقت اقدام بودی مگه؟

من همیشه هفت هشت تا تو خونه قایم کرده داشتم ، یکسال هرماه بیبی زدم توام بگیر تو خونه داشته باش برای خودت یا خودت برو بخر الان 

ان شالله که نینی تو دلته فکرشو نکن ، هرچی خدا بخواد همون میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=169888032]الان 5 روزه پانکچر شدم یه خبر از جنینام ندادن بدونم چند تا و با چه کیفیتی تشکیل شده هر چی زنگ میزنم ...[/QUOTEامیدت به خدا باشه ولی مال همرو دقیقا میگن سه روز بعد زنگ بزن بگیم بهت یه زنگ بزن بگو یعنی چی پول دادم خبرمم نمیکنید خوب بگید چندتا دارم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چندوقت اقدام بودی مگه؟ من همیشه هفت هشت تا تو خونه قایم کرده داشتم ، یکسال هرماه بیبی زدم توام بگیر ...

انشاءالله ببینم دوستم برام میاره الان نزدیک چهارساله بکوب فقط تحت درمانم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
[QUOTE=169888032]الان 5 روزه پانکچر شدم یه خبر از جنینام ندادن بدونم چند تا و با چه کیفیتی تشکیل شده ...

امروز که تعطیلن

فردا باید زنگ بزنم🤕

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
انشاءالله ببینم دوستم برام میاره الان نزدیک چهارساله بکوب فقط تحت درمانم 

یه مدت ولش کنی خودش میگیره منم کلی رفتم و اومدم گفتم ولش کن دیگه از ماه بعد سفت و سخت جلوگیری میکنم بریم وام و ...بگیریم خونه یا ماشینو بهتر کنیم ، دقیقا همون ماهی ک داشتم برنامه جلوگیری از ماه بعد و اینده رو میکشیدم مثبت شدم

الهی امین ولی گفتم که بی بی منفی بود روز ۹انتقال جنین دیگه پناه برخدا

من از دو روز قبل 

ازمایشم عزاگرفتم، های های گریه، میگفتم منفی میشه... روز آزمایش تاشوهرم رفت جواب و بیاره آنقدر جیغ زدم از گریه و زار زدم... که وقتی زنگ زد و گفت جواب مثبته تا چند ساعتی هنگ بودم . الان به شدت پشیمونم. میگم ای کاش آنقدر پیش داوری منفی نمیکردم،کاش از اون دوهفته که سه تا جنین مهمون من بودن بیشتر لذت می‌بردم و باهاشون حرف میزدم. شاید سه تاشون یا دوتاشون برام میموندن. حتما بی تابی ها واسترس های من باعث شد دوتاشون دفع بشه. لطفا تو اشتباه منو نکن

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
عزیزم بی بی من روز ۱۵ منفی شد

عزیزم بی بی رو ملاک نذار.من روز ۱۷ تازه هاله انداخت. می‌دونم چقدر سخته. منم پشتم بس آمپول زدم و دارم میزنم هر دو طرف ده سانتیمتر ورم کرده... کبود و آبی رنگ و سیاه.... آنقدر خارش دارم که گریم میگیره. روزی سه تاشیاف و آمپول و هرروز ترس و دلهره. میفهممت نازنین. ولی امیدتو از دست نده، شاید بتا دیر می‌ره بالا برات. صبر کن و توکل کن به خدا

دیگه بی بی نزدم چون روز ۹ که منفی بود واقعا داغون شدم فردا انشاءالله ارمایش میدم

می‌دونم حالت خرابه و الان چه حالی داری عزیزم، ولی نفس عمیق بکش و سرتو بالا بگیر. الان سر نمازم برات دعامیکنم