2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 30 پست
غذا نمیتونم بخورم هیییچ کاری نمیتونم کنم همش میخوام زار بزنم دلم میخواد همه بمیرن یا خودم بمیرم ...

برو زودتر روانپزشک فقط روانپزشک من بدتراز توبودم و هستم هنوز واسه درمان هیچ اقدامی نکردم و خیلی خیلی پشیمونم زندگیم داره خراب میشه حتی حوصله شوهرمم ندارم باهاش ی کلمه حرف نمیزنم برو روانپزشک فقط 

ورزش کن خوبه من کاردیو دانلود کردم یوتیوب پره روزی نیم ساعت یساعت خوبه 

نمیتونم

میدونی حس میکنم واقعا تو عمق افسردگی ام دیگه کار از این حرفا گذشته

زهرا طاهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم عادت کنم خیلی سخته

اول هاشه یه ماه بگذرهمیخوای خلاص شی ولی نمیشسه  مثل یه باتلاقه  نمیتونیر بیای بیرون مگه بری روانشناس 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
برو زودتر روانپزشک فقط روانپزشک من بدتراز توبودم و هستم هنوز واسه درمان هیچ اقدامی نکردم و خیلی خیلی ...

شاید باورت نشه دلم میخواد برم تیمارستان بستری شم 

واقعا حس میکنم بهش احتیاج دارم

زهرا طاهری
نمیتونم میدونی حس میکنم واقعا تو عمق افسردگی ام دیگه کار از این حرفا گذشته

تاپیک صبحمو خوندی من چهار ساعت شبی عر میزدم سیگار میکشیدممیکشیدم به بالشت مشت میزدم  ینی دنیام تموم آلان سیگارو ترک کردم اما جاش رو دستمه یادگار دوران جهالت 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
شاید باورت نشه دلم میخواد برم تیمارستان بستری شم  واقعا حس میکنم بهش احتیاج دارم

منم اوایل مثه تو بودم ولی اینطور نیس کاش منم زود میرفتمو خودمو درمان میکردم متوجه میشم حسو حال هیچیو نداری ولی بهترازاینه که مثه من خودتو نابود کنی😔

بخدا برو خودتو درمان کن سریعتر مثه من نزار ریشه بزنه تو وجودت

تو رفتی پیش روانشناس؟

نه یکی از کاربرا گفت شخصیت مرزی داری نمیدونم  اقدام نکردم 

حتما تاپیکتو میخونم منم خوب میشم نه؟

آره از فکرت بیار بیرون مدیتیشن کن  سخته ولی میشه تلقین نکن فقط 

مرسی عزیزم⁦♥️⁩دعا کن برام

تو هم برا من دعا کن 💚🌸🌸

منم اوایل مثه تو بودم ولی اینطور نیس کاش منم زود میرفتمو خودمو درمان میکردم متوجه میشم حسو حال هیچیو ...

توهم زودتر برو

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس

ایشالله هممون رو به راه شیم

زهرا طاهری