2777
2789
عنوان

خدا 💛

142 بازدید | 13 پست

♥️🍁دوام بیاور...

حتی اگر طناب طاقتت به باریک ترین رشته اش رسید 

حتی اگر از زمین و زمانه  بریدی

حتی اگر به بدترین  شکل ممکن ،کم آوردی .

در ذهنت مرور کن؛ 

تمام آرزوهای محال دیروز را  که امروز ،زیر دست و پای روزمرگی ات ،جولان می دهند 

تمام آن ثانیه هایی که مطمئن بودی نمی شود ،اما شد !

تمام آن لحظه هایی که فکر می کردی پایان راه است ،اما نبود!

می بینی ؟خدا حواسش به همه چیز هست ؛

دوام بیاور ♥️🍁

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

التماس دعا😞

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
التماس دعا😞

صبر درمان هر دردی ،ایمان به خدا هم معجزه است مطمئن باش مشکلتون حل میشه من دلم روشن ♥️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@یه_خبر_خوب    

♥️😘

دیگه کم اوردم بخداااا😔😔😔

لطفا برام دعا کنین شاید خدا از زبون شما بشنوه و‌کمکم کنه

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
دیگه کم اوردم بخداااا😔😔😔 لطفا برام دعا کنین شاید خدا از زبون شما بشنوه و‌کمکم کنه

مطمئن باشید حل میشه اونی که بدون اذن اون ی برگ پایین نمیفته قطعا مشکل شما براش چیزی نیست یکم دیگه هم صبر کنید از بزرگی اش ناامید نشید همه چیز حل میشه ♥️😘

میشه برا منم دعا کنین؟😞 کاش میشد منم عشق دو طرفه رو تجربه میکردم😞

ان شالله تجربه می کنید و میاید از روزای خوشتون برامون تاپیک میزنید خدا خودشون دوای هر دردی هستن به خدا نزدیک شید خدا صداهای بنده های دل شکسته اش  و بیشتر دوست داره 😘♥️

ان شالله تجربه می کنید و میاید از روزای خوشتون برامون تاپیک میزنید خدا خودشون دوای هر دردی هستن به خ ...

مرسی عزیزدلم 

هر لحظه خدا رو صدا میزنم😞و ازش خواسته هامو میخوام😣

میدونم خودش کمکم میکنه😢

اگه میشه دم اذان برام دعا کن مهربون😞

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
مرسی عزیزدلم  هر لحظه خدا رو صدا میزنم😞و ازش خواسته هامو میخوام😣 میدونم خودش کمکم میکنه😢 ...

خواهش میکنم براتون سه تا توحید خوندم دم اذان که به هرچی دوست دارین برسین 😘

خواهش میکنم براتون سه تا توحید خوندم دم اذان که به هرچی دوست دارین برسین 😘

مرسی مهربونم😍

انشاالله شمام هر چی از خدا میخواین بهتون بده 

بهترین ها رو برات ارزو میکنم😃😙

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
مرسی مهربونم😍 انشاالله شمام هر چی از خدا میخواین بهتون بده  بهترین ها رو برات ارزو میکنم😃😙

فدات عزیزم ی دونه ای 🥰