2777
2789
عنوان

کمک

136 بازدید | 17 پست

سلامخانم ها

من از یکشنبه تا حالا بعد از ظهر ها لرز دارم و یه حالت خستگی و بدن درد  خفیف قبلاً اینجور نبودم  تک سرفه هم دارم همسرم هم مثل من شده بدن درد و بی حالی یعنی کروناست ؟؟

دو تا بچه دارم ماسک بزنم تو خونه یا نه؟؟

کسی اینطور بوده علائمش شدید تر میشه؟؟؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من پزشک هستم

به احتمال 90 درصد کروناست

تختو از شوهرت جدا کن و به بچه هات نزدیک نشو غذا هم نپز

دور از جون اگه بچه هات یا شوهرت ازت بگیرن ممکنه چیزیشون نشه ولی در اینده سیستم ایمنیشون تضعیف میشه مخصوصا بچه ها

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.(من مجردم تیکر رسیدن به اهداف جدیدمه)
عزیزم من پزشک هستم  به احتمال 90 درصد کروناست تختو از شوهرت جدا کن و به بچه هات نزدیک نشو غذا ...

رها جان غرب تهران دکتر خوب میشناسی

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
عزیزم من پزشک هستم  به احتمال 90 درصد کروناست تختو از شوهرت جدا کن و به بچه هات نزدیک نشو غذا ...

عزیزم من معده دردشدید دارم و نفس تنگی.امونم بریده کلیندیوم سی کپسول واینادکترداد.الانم یه آمپول امپرازول ا زدستم زدن. چکارکنم زودتر خوب شم ؟

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
عزیزم من معده دردشدید دارم و نفس تنگی.امونم بریده کلیندیوم سی کپسول واینادکترداد.الانم یه آمپول امپر ...

عزیزم استراحت کن

غذایی که میخوری باید مناسبت باشه

نفس عمیق بکش سعی کن تا میتونی نفس عمیق بکشی

هر وقت نفست گرفت تند تند هم نفس عمیق بکش هم سرفه کن

روزی به قاشق غذاخوری گلاب بخور

عزیزم من تو تهران هستم 

ولی فقط همین که بری یه بیمارستان تست بگیرن ببینن مثبته برات رسیدگی میکنن

زود خوب میشی این بیماری فوقش یک ماه تو بدن افراد بدون بیماری زمینه ای دوام داره

یعنی دکتر با این علائم خفیف هم تشخیص میده تنگی نفس و ...  ندارم کلا قابل تحمله وضعیتم

بابا یکم اطلاعاتتونو ببرید بالا کرونا بیماری ست که موقعی که بوجود می اید شخص علایم مثل علایم سرما خوردگی میگیرد در واقع ویروس در هفته اول در بدن تکثیر میکند در هفته دوم به بدن حمله انجام میدهد تنگی نفس قرار نیست همه داشته باشند دوم اینکه تنگی نفس روز اول نشون نمیده که خودشو ممکنه از ۵ روز تا ۱۰ روز بعد علایم اولیه ظاهر بشه ممکنه اصلا هم ظاهر نشه این تفکرات من تنگی نفس ندارم پس کرونا نیست چیه شماها دارید بعدشم علایم کم کم ظهور پیدا میکنه روز اول طرف گلوش درد میکنه روز دوم بدن درد اضافه میشه روز سوم تب میکنه این جوریه حالا ممکنه یکی علایم گوارشی بده یکی نده یکی بویایی از دست بده یکی نده نمیشه به همه یک علامت نسبت داد 

حتما دکترعفونت برو هرچقدر وضعیتت قابل تحمل باشه باز بایدانتی بیوتیک بخوری تا رفع بشه دسشویتون روجدا کنید بزار یه پنجره همیشه بازبمونه توخونتون 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
عزیزم استراحت کن غذایی که میخوری باید مناسبت باشه نفس عمیق بکش سعی کن تا میتونی نفس عمیق بکشی هر ...

عمیق نمیاد خواهر .انگار مثل سنگ شده سر دلم .

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم