2777
2789
عنوان

اخرش حسرت به دل خواهم رفت

167 بازدید | 7 پست

اگه قراره ی روزی بمیرم.کاش اون روز زودتر بیاد دیگه امیدی ب زندگی ندارم تمام راها بسته اس..اگه اخرش مرگه پس چرا اینهمه سختی بکشیم بعد بمیریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

زندگی یه مرحله از حیات ابدی ماست

باید طی کنبمش

یه فرصت خیلی با ارزش

مثل نه ماهی که دانش آموزا واسه کنکور وقت دارن

لحظات تند تند داره میگذره و فرصتها از دست ما میره

نخواه که زود تموم بشه

ازش استفاده کن

سلام ..اره از ته دل ..دیگه سیر شدم از این دنیا

یه عده افراد هستن مثل شما از سختی ها و فشار زیاد ارزوی مرگ دارن ، یه عده هم وقتی نمیتونن از ابروشون دفاع کنن ، ترجیح میدن بمیرن اما ابروشون نره 

درست مثل داستان حضرت مریم که بعد تولد حضرت مسیح چون بچه پدر نداشت و از ترس بی ابرویی ، گفت : ای کاش پیش از این مرده بودم ، که بعد اینکه رحمت الهی رو‌مشاهده کرد، تمام این افکار از ذهنش بیرون رفت و‌ به ارامش رسید و‌از عفت خودش دفاع کرد

این ها درسهایی هست برای ما که درمواقع سختی امیدمون رو از دست ندیم  و با صبر و‌توکل به خدا، تلاش کنیم مشکلاتمون رو حل کنیم‌و با پوچ گرایی و‌ناامیدی مشکلی بر مشکلاتمون اضافه نکنیم