2777
2789

بچه هامن خونریزیم هرماه با لخته این ماه لخته نشد.. فک میکنم خوردن ویتا مؤثره بوده

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم

لخته مگه ربطی به pcoداره؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لخته مگه ربطی به pcoداره؟

آره بمن گفتن بخاطر گلی کیست هستی مرتب لخته میشی البته عوامل دیگه هم داره ولی دکتر بمن بخاطر پلی کیست گفت اینجوری میشی خوردن ویتاگنوس موثر بود برام گفتم بدونید اولین بارم مصرف کردم

چی هست؟

قطره ای هست داروخونه ها دارن اسمش ویتاگنوس برا تنظیم قاعدگی تنبلی تخمدان و و و کلی اطلاعات من حتی دیگه جوش نزدم البته چیای دیگه هم خوردم ولی فک میکنم اینموثرتر بود 

تا وقتی دوباره سوتو ندی با عیچ علامتی حتی نیومدن لخته یا مرتب شدن قاعدگی نمیشه گفت خوب شدی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
آها.من که چند ماهی خوردم تاثیر نکرد اصلا

چ جوری خوردی روزی چن قطره از چندم تا چندم 

ميگن باید 6 ماه بخوری و اینکه بستگی ب حاد بودن مشکلت داره ک تاثیر بذاره ی چیز دیگه من تو قاعدگی کلا سر یا حذف کردم فک کنم تاثیر اونم بود

تا وقتی دوباره سوتو ندی با عیچ علامتی حتی نیومدن لخته یا مرتب شدن قاعدگی نمیشه گفت خوب شدی

خب سونو هم دادم قاعدگیمم سر موقع اومد حتی بدون درد نمیدونم شاید همراهش سردیم نخوردم موثر بود 

قطره ای هست داروخونه ها دارن اسمش ویتاگنوس برا تنظیم قاعدگی تنبلی تخمدان و و و کلی اطلاعات من حتی دی ...

منم چند سال پیش حدود ۹ ماه ویتا گنوس رو خوردم و  بطور کل تنبلی تخمدانم خوب شد ولی همین باعث شد  تا سینه هام رشد زیادی کنند 😑😑😑😑

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱