2777
2789
عنوان

کاهش وزن سریع

120 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها ،می دونم که کاهش سریع وزن درمدت مان کم خطرناکه ولی واجبه و بنا به دلایلی باید سریع وزن کم کنم پیشنهادی ندارید خیلی واجبه تا آخر این ماه وقت دارم😧😑

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

اگه رژیم خاصی یا راه حلی داشتید اگه واجب نبود این راهو انتخاب نمیکردم

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

عزیزم الهی به خواستت برسی میدونم جاش نیست ومیشه برام دعا کنین عشقم هرچی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میخوای خودکشی کنی ؟من رژیمایی گرفتم که داغون شدم اینکاروباخودت نکن باکالری شماری حداقل چهارکیلوتوی ی ...

گلم میدونم خودمم دوس ندارم چون برگشت پذیرن ولی مجبورم 

خب دقیقا چقد بایدکم کنی با چهارکیلوکارت راه نمیفته؟

یه کوچولو بیشتر تقریبا شش هفت کیلو 

اینجوری فقط بایداب ومیوه بخوری ک بعدشم دورازجون ممکن نیست زنده بمونی😑

😂😐ممنون از میشنهادت مجبورم دیگع خدا لعنت کن باعث و بانیش و 😡