2777
2789
عنوان

گاهِ این؟؟😐🌠

105 بازدید | 9 پست

خب من ی چند مدتیه رفتارام عجیبه برای مشاور مدرسه مون این متن رو فرستادم(سلام خوبین ببخشید دوباره مزاحم میشم

اما جدیداً خیلی کم غذا میخورم اشتها ندارم

خوابم هم اصن تنظیم نیست نصف شبا از خواب میپرم دیگه نمیتونم بخوام

احساس میکنم توهم میرم ی صداهایی می‌شنوم!

ولی بعضی وقتا پر انرژی میشم پر حرفی میکنم خیلی طول نمی‌کشه که بازم بر میگردم به همون حالت افسردگیم

نمیتونم درس بخونم بعضی وقتا هم بعضی رفتارام دست خودم نیست!

اعتماد به نفس زیر 0 شده احساس میکنم بی ارزش شدم

یکی رفتارام رو دید گفت شاید دو قطبی ام!

میشه توضیح بدید دوقطبی چیه؟؟ این رفتارای من مشکل روانیه یا نه؟چون خیلی وقته سعی دارم رفتارامو درست کنم ولی نمیتونم نمیشه! ) 

خب حالا جواب داده داره میگه چیزی نیست فکرتو عوض کن! راجب اطرفیانتو...

به نظرتون این مدرکشو از کجا گرفته؟!😐

درست راهنمایی کرده؟؟ 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره درست گفته دو قطبی ک اینجوری نیس اینا ناشی از عدم اعتماد بهدنفسه همراه با استرس شدید  و افسردگی یه مشاوره بیرون برو ان شا ا... حل میشه 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

وا مگ چی گفته 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
داره میگه طرز فکرتو عوض کن به آینده فک کن اینا ربطی خیلی زیادی به مشکل من نداره😐🌠

نمدونم 😕

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕