جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 عنوان دعا 39 بازدید | 4 پست خانما میشه برام دعا کنید که آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول بشم به خدا نیاز دارم تورو به خدا برا من هم دعا کنید که قبول بشم یا امام حسین قبول بشم یا امام رضا حاجت دل همه رو بده ؟ 1399/10/04 | 13:52 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 حضرت عباس حاجت دلت رو بده و قبول شی تورو خدا میشه واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا اسمم طاهره الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ildaa عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1237 حضرت عباس حاجت دلت رو بده و قبول شی تورو خدا میشه واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم ... عزیزدلم ان شالله هر چه زودتر ب عشقت برسی
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عزیزدلم ان شالله هر چه زودتر ب عشقت برسی فدات شم انشالله. ..خدا کنه حاجت روا شی به حق امام رضا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین