2789
عنوان

اگه جاریتون ...

178 بازدید | 10 پست

جلوی شما پشت سر خانواده شوهر حرف میزد و بعد با اونا گرم میگرفت و رابطه خوبی باهاشون داشت 

ب روش میاوردید که داره دورو بازی در میاره؟

من خیلی دارم ازین کارش عصبی میشم چندوقته دلم میخاد بهش بگم 

شما بودید میگفتید؟میخام بهش بگم تو که رابطت باهاشون خوبه چرا پشتشون حرف میزنی

ن اهمیت نمیدادم ..فقط پیشش حرفی نمیزدم چون مطمئن باش ب اونا میگه!

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به روش نمیاوردم چون میخواد درد و دل کنه و طبیعتا رابطشو جلوی اونا بد نشون نمیده ولی چون این رفتار خطری و ممکنه بعدا برات دردسر شه هر وقت شروع کرد عیبت بگو دوست ندادی عیبت بشنوی و گناه کنی و بحثو سریع عوص کن

نه ولی سعی می‌کردم روابطم کم کنم

کلا هرکی پیشت حرف میزنه فقط شنونده باش و لبخند بزن

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

جاری من اینطوره .اول ک نفهمیدم به مرور زمان فهمیدم .بعد دیگه رابطمو خیلی باهاش محدود کردم قبلا گرم میگرفتم ولی دیدم فایده نداره .همیشه میگفت مثل خواهرمی کلی فهمیدم از دشمنم بدتره چون دشمن تو روت دشپنی میکنه جاری پشت سرت .هرچند ک دختر خوبیه ولی دوری و دوستی

جاری منم دقیقا همینطوره، مادرشوهرم و خواهر شوهرم خیلی خیلی دوسش دارن چون که جاریم همشه بهشون احترام میزاره و خلاصه هرکاری میکنه واسشون اما پشت سر از دشمنم بدتره.  هی جلوی من بد اونا رو میگفت.  خداروشکر که من وارد غیبتاش نشدم و دفعه دیگم که دیدمش میخوام بهش بگم چرا پشت سرشون میگی، برو تو روشون بگو اگر میتونی