2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی☹

102 بازدید | 8 پست

سلام.بچه ها میشه راهنماییم کنین یکم گیج شدم ک چیکارکنم.

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

خونواده شوهرم خوبن مهربونن دوتاخواهرشوهردارم هردومهربونن اما یکیش خیلی اهل غیبت و پچ پچ کردن راجب بقیه است.

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به تازگی متوجه شدم ک پشت سر خواهرم هم حرف زده واینم بگم که شوهرم پسرخالم هستش...

الان من موندم ک بایدچیکارکنم بنظرتون برم باخودش حرف بزنم یااینکه بی تفاوت باشم

خب اگ حرف خیلی بدی نزده بیخیال شو ناراحتی ایجاد نکن اگرم تکرارکرد به خواهرت بگو که خودش حلش کنه ولی ...

میدونی رفته به باقی گفته ک خواهرمن مثل اینکه ازدوست شوهرم خوشش میاد بعد ازدخترخاله های دیگم پرسیده ک خواهرم کسیو دوس داره یانه باکسی درارتباطه یانه ...اولش فکرکردیم فقط به یکی دونفر گفته  بعدبا ی دستی زدن متوجه شدیم ک ب چندین نفرگفته اینو.اصلا این کنجکاوی بیخودی رونمیفهمم واینکه واقعا خواهرم حتی دوست شوهرمو ندیده و نمیشناسه.

میدونی رفته به باقی گفته ک خواهرمن مثل اینکه ازدوست شوهرم خوشش میاد بعد ازدخترخاله های دیگم پرسیده ک ...

عزیزم بهتره به خواهرت بگی بهرحال دختر خالشه خودش بیاد بشوره پهنش کنه پرو  رو

تو قوی ترین نقطه ضعف منی😚          ...      دخت بهارم🌸🌼🏵🌹🌳....
عزیزم بهتره به خواهرت بگی بهرحال دختر خالشه خودش بیاد بشوره پهنش کنه پرو  رو

اخه خواهرم سن زیادی نداره۱۷سالشه و اینکه اونچندنفری ک گفتن اینوشنیدن قسم دادن ک اسمی ازشون نبره چون آتو دارن دست دخترخالمو میترسن ک پخش کنه...ولی من خیلی بهم برخورد میترسم تکرارشه.

ازطرفی شوهرم خیلی هواموداره وببینه بی احترامی کنن جوابشونومیده ولی حس میکنم اگ اونودرگیر اینچیزا نکنم بهتره یعنی خودم حلش کنم☹چون میترسم یوقت بدبین شه نسبت ب من.تاحالاهم همچین چیزایی پیش نیومده بودواقعا بجزدوسه مورد.کلا اخلاق دخترخالم اینه رو همه برچسب میزنه درکل دخترخوبیه بخدا ولی این اخلاقش وقضاوت کردناش خیلی بده