2821
2789
عنوان

روززایمان

398 بازدید | 40 پست

سلام خانوما من تجربه زایمان ندارم بارداری اولمه.توبیمارستانا وقتی میبرن بخش لیبرچجوریه .پرستاراوماماهامیان همش بهت سربزنن یاخودت همش بایدصداشون کنی کلا رسیدگیشون تاچه حده من خیلی میترسم تواون شرایط تنهاباشم مامای خصوصی هم نمیخوام بگیرم .بیمارستان امام حسین میرم برازایمان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تعریف بیمارستان امام حسین روزیادشنیدم ولی بازم نمیدونم چجوریه تاخودم برم برازایمان

چرا مامای خصوصی نمیگیری ؟؟؟من چندین بار بخش زایشگاه رفتم اونم خصوصی ،همه ی پرستارا و ماماهای بخش جمع میشن اینور و صحبت میکنن یا ب کارشون میرسن که گاهی ب مربضیم سر میزنن ،من ی خانوم دیدم ک ماما خصوصی داشت چقدر بهش می‌رسید و ماساژش میداد بنظرم بگیری برای خودت بهترن

چرا مامای خصوصی نمیگیری ؟؟؟من چندین بار بخش زایشگاه رفتم اونم خصوصی ،همه ی پرستارا و ماماهای بخش جمع ...

اخه من شنیدم میگن مامای خصوصی ساعت تعیین میکنه مثلا 5ساعت اگه تازایمانت بیشترطول بکشه نمیمونه

[QUOTE=169760223]هیچی شانسی شددیگه خداخودش خواست کارخاصی نکردم😉[/QUOدعا کن موقع زایمانت برای دختر کوچولو 😢😢

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
دخترمیخوای شما؟

من  ک دختر میخام برای خواهرمم ک مریضه دعا کن کوچوعه

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
من  ک دختر میخام برای خواهرمم ک مریضه دعا کن کوچوعه

ایشالا خدابهت یه دخترخوشگل بده خواهرت هم شفاپیداکنه.فروردین زایمانمه حتمااون لحظه هم برات دعامیکنم توهم دعاکن بسلامتی زایمان کنم و استرسایی ک الان برازایمانم دارم کم شه

ایشالا خدابهت یه دخترخوشگل بده خواهرت هم شفاپیداکنه.فروردین زایمانمه حتمااون لحظه هم برات دعامیکنم ت ...

ایشالله همیسه دعا میکنم سالم و سلامت زایمان کنی و با دل خووش .. بیشتر از من واسه خواهرم دعا کن 

واقعیت من خیلی برام دختر پسر فرق نداره و هر وقت خدا خواست بده؛ ولی خواهرمووو خیلی خیلی دعا کن 

بیمارستان امام حسین تهران، همون که نزدیک میدون امام حسینه؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

ببین بسته ب شانس خودت و وجدان ماماهای شیفت داره...من سره دخترم سه تا زائو بودیم تو ی اتاق قشنگ ی ماما از اول ک رفتیم‌پیش هرکدوممون بود تا بعده زایمان،،،خدا خیرشون بده انشالله ی تو ب هیچکدوممون نگفتن،،

2823
2791
2779
2792