2777
2789
عنوان

جوش صورت

99 بازدید | 14 پست

دوستان کرم یا ژل تا حالا استفاده کردین ک هم جوشارو کنترل کنه هم اکنه صورت...یه چیزی معرفی کنید اگه واقعا بعد استفادش نتیجه گرفتین...هم برا جوش هم اکنه هم منافذ باز صورت.میخوام صورتم سفت شه کلا داغون شدت😔😔😔😔😔😔

براش جوش نميدونم ولي براي جاي جوش فقط سفيدآب يا همون روشور

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

برو از عطاری کف سفیداب روغن الورا صابون سفیداب سید مخصوص جوش ولک بگیر . شبا ابلبمو طبیعی بزن ب صورتت بیست دقیقه بعدش کف سفیداب و با پد یا پنبه بزن ب صورتت صبح باصابون بشورش بعدشم روغن الورا بزن . واسه منافذ هم دوتا قاشق برنج بردار با ی لبوان یا دوتالیوان اب بزار رو گاز ک لعاب بندازه یعنی برنج له بشه بعد برنج وصاف کن آبشو بردار ی استکان شیر با دوتاقاشق عسل طبیعی بریز داخلش بریز توجایخی بزار تو فریزر  ک یخ ببنده صبح ب صبح استفاده کن ۲۰ دقیقه رو صورتت باشه وبشور . بعد ی مدت هم صورت سفید میشه هم صاف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

جوش اگه علت داخلی داشته باشه ، با کرم و هرچیزی که درمانش بیرونی هست  خوب نمیشه 

پوست عضو مهمی در زیبایی هست ، پس فقط برو پیش پزشک مطمئن ، و فقط به تجربه ی اون اعتماد کن و دنبال کسب تجربه در فضای مجازی نباش

سلام  جوش اگه علت داخلی داشته باشه ، با کرم و هرچیزی که درمانش بیرونی هست  خوب نمیشه  ...

من جوشام اگه پریود نشم ک کلا میره ماهی یدونه دربیاد یا ن...باردار ک بودم چون پریود نمیشدم کلا قطع شده بود

پاکسازی هزینه ش چقدره عزیزم میدونی

بستگی داره کجا بری،چه نوع پاکسازی لازم داشته باشی و از چه موادی برات استفاده کنن عزبزم

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
من جوشام اگه پریود نشم ک کلا میره ماهی یدونه دربیاد یا ن...باردار ک بودم چون پریود نمیشدم کلا قطع شد ...

جوشهایی که بخاطر پریود هستن ، یعنی وابسته به پریود هستن ، قبلش مثلا درمیان ، دلیل داخلی دارن ، بخاطر افزایش هورمون مردانه هستن 

برای درمانش هم قرصی میدن که خوردنش برای خانومهایی که ممکنه باردار بشن خطرناکه چون اگه ناخواسته باردار بشید روی جنین تاثیر بسیار بدی میذاره

اینا هم عکساشونه گلم خودم ودختر عمم استفاده کردیم نتیجه گرفتیم گیاهی هم هس خودت بعد ی مدت استفاده تغ ...

ینی واقعا جوشاتون رفت برگشت داره اگه بعد یه مدت استفاده نکنیم

جوشهایی که بخاطر پریود هستن ، یعنی وابسته به پریود هستن ، قبلش مثلا درمیان ، دلیل داخلی دارن ، بخاطر ...

قصد بچه دار شدن ک فعلا ندارم...بعدش اگه الان استفاده کنم بعد یه مدت ک بخوام باردارشم کنار بزارم بازم تاثیر داره رو جنین؟؟

قصد بچه دار شدن ک فعلا ندارم...بعدش اگه الان استفاده کنم بعد یه مدت ک بخوام باردارشم کنار بزارم بازم ...

سه ماه قبل از بارداری نباید استفادش کنید ، اینارو‌ باز دقیق از پزشکتون بپرسید 

منم دقیق همین مشکل جوش پریودی دارم ، پزشکم یکی از بهترین دکترهای پوسته ، اما ترسیدم قرصه رو استفاده کنم گفتنم نکنه ناخواسته باردار بشم 

اما اون قرص چون هورمونی هست ، ضد هورمون مردانه هست ، خیلی پوست رو خوب میکنه