2777
2789
مرسي عزيزم ممنون كه اطلاعات مفيدي دادي

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

ايشاالله با اراده برم جلو تا شب عيد لباسام اندازم بشه 😂😂😂 حتي اينم ميشه به خودم بگم بخاطر گرونيا ...

اینم دکترم تازه گذاشته تو کانالش 

ان شاا... که به دردت بخوره 👇

🍎چالش یلدا تا عید ما شروع شد🍎

امسال عید مثل پارسال خبری از مهمونی و دورهمی و دید و بازدید نیست اما اسم شب عید وقتی میاد خیلیامون انگیزه می گیریم برای تغییر و رسیدن به وزن ایده آل، برای همین چالش ما مثل هر سال برقراره

چالش یلدا تا عید ما از همین امروز شروع شد🎉🎉🎉
با همون هزینه ی قبلی  
چون می دونیم چقدر شرایط این روزای همه سخته ولی دوست داریم همه بتونن تو چالش شرکت کنن تا هم تغذیه شون  سالم تر باشه، هم سبک تغذیه شون اصلاح بشه و هم به وزن دلخواه برسن

حالا شرایط چیه؟😍😍😍

شما اگر تو این چالش شرکت کنید علاوه بر رژیم کاهش یا افزایش (یا هر رژیمی که لازم دارین)
هر هفته پیگیری می شید و تحت نظر و مشاوره ما هستین
و در صورت رسیدن به وزن ایده آل، رژیم تثبیت رایگان دریافت می کنید

✅ان ‌شاا...از همین الان می تونید توی چالش ما شرکت کنید

🌿جهت دریافت رژیم، به آیدی زیر پیام بدید :

@Drzahrab

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هامن هشتادویک بودم الان شدم شصت ونه میخام بشم پنجاه هفت،وزنم خیلی کندداره میادپایین چیکارکنممممم ...

عزیزم کلا همینجوریه وقتی داری به وزن هدفت نزدیک میشی کم کردن وزنت مورچه ای میشه مثلا ممکنه هفته ای بین 200 تا 700 گرم کم کنی ولی نباید ناامید شی تاپیک بامداد خمار رو بخون علت وزن کم نکردنو نوشته وکلی نکته براوزن کم کردن 

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨