2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

174 بازدید | 25 پست

خانوما کسی رو میشناسین که دیابت بارداری داشته و انسولین یا قرص  مصرف کنه و بچش سالم به دنیا اومده باشه؟

خیلییی ناراحتم

توروخدا اگه میدونین بهم بگین براتون صلوات میفرستم

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله اگه تحت نظر پزشک باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد.

مرسی عزیزم 

از انسولین میترسم 

واقعا امیدی هست به خیر بگذره؟

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
اره فامیلمون سر هر دوتا بارداریش انسولین میزد و بچهاش الان سالمن .بزرگ شدن

مرسی عزیزم 

خب خداروشکر 

مرسی عزیزم  از انسولین میترسم  واقعا امیدی هست به خیر بگذره؟

چند هفته آزمایش دادی برای دیابت

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
مگه قندت چنده ک باید انسولین بزنی؟

توی آزمایش خون ناشتا،۱۰۹ بود

اما الان تو خونه میگیرم ناشتا خوبه ولی دو ساعت بعد از وعده ها،  چندتاییش یکم بالاتره

مثلا باید ۱۲۰ باشه، مال من ۱۳۲ یا ۱۲۵😔😔😔

چند هفته آزمایش دادی برای دیابت

همون اول دکتر برام نوشته عزیزم

قند ناشتا و Gct

رعایت کن ک دیگ انسولین نزنی

چجوری باید رعایت کنم عزیزم؟

فقط نون جو میخورم و پنیر گردو😔

با ۳ تا قرص متفورمین

چجوری باید رعایت کنم عزیزم؟ فقط نون جو میخورم و پنیر گردو😔 با ۳ تا قرص متفورمین

منم اول 94بود عاخرین بار آزمایش دادم 87بود.قندای مصنوعی رو حذف کردم آبمیوه های صنعتی چیزایی ک تو مغازه ها هست خوراکیا قند مصنوعی دارن.نون جو دوس نداری نون سنگک بخور ماکارونی سیب زمینی برنج رو هم کمترش کن قندت پایین میاد

همه کسم دخترم❤
منم اول 94بود عاخرین بار آزمایش دادم 87بود.قندای مصنوعی رو حذف کردم آبمیوه های صنعتی چیزایی ک تو مغا ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت

منم قند وشکر و آبمیوه و سیب زمینی و ماکارونی اینا اصلاااا نمیخورم

برنج هم خیلی کمترش کردم

توکل به خدا...

التماس دعا عزیزم 💚

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت منم قند وشکر و آبمیوه و سیب زمینی و ماکارونی اینا اصلاااا نمیخورم برنج ...

فدات ایشالا ک قندت بیاد پایین خیلی بده من خودم از دارو خوردن بدم میاد بخاطر همین دوس ندارم بقیه هم مصرف کنن 

همه کسم دخترم❤
فدات ایشالا ک قندت بیاد پایین خیلی بده من خودم از دارو خوردن بدم میاد بخاطر همین دوس ندارم بقیه هم م ...

مرسی عزیزم 🌹❤

حالا کاش با همین دارو کنترل بشه، کار به انسولین نوشته کلی خوشحال میشم😔