maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 عنوان دیابت بارداری 174 بازدید | 25 پست خانوما کسی رو میشناسین که دیابت بارداری داشته و انسولین یا قرص مصرف کنه و بچش سالم به دنیا اومده باشه؟خیلییی ناراحتمتوروخدا اگه میدونین بهم بگین براتون صلوات میفرستم خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚 1399/10/04 | 09:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشقم_من عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 676 اره فامیلمون سر هر دوتا بارداریش انسولین میزد و بچهاش الان سالمن .بزرگ شدن
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 بله اگه تحت نظر پزشک باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد. مرسی عزیزم از انسولین میترسم واقعا امیدی هست به خیر بگذره؟ خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 اره فامیلمون سر هر دوتا بارداریش انسولین میزد و بچهاش الان سالمن .بزرگ شدن مرسی عزیزم خب خداروشکر خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
sepideh2218 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 4949 مرسی عزیزم از انسولین میترسم واقعا امیدی هست به خیر بگذره؟ چند هفته آزمایش دادی برای دیابت لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 مگه قندت چنده ک باید انسولین بزنی؟ توی آزمایش خون ناشتا،۱۰۹ بوداما الان تو خونه میگیرم ناشتا خوبه ولی دو ساعت بعد از وعده ها، چندتاییش یکم بالاترهمثلا باید ۱۲۰ باشه، مال من ۱۳۲ یا ۱۲۵😔😔😔 خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 چند هفته آزمایش دادی برای دیابت همون اول دکتر برام نوشته عزیزمقند ناشتا و Gct خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 توی آزمایش خون ناشتا،۱۰۹ بود اما الان تو خونه میگیرم ناشتا خوبه ولی دو ساعت بعد از وعده ها، چ ... رعایت کن ک دیگ انسولین نزنی همه کسم دخترم❤
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 رعایت کن ک دیگ انسولین نزنی چجوری باید رعایت کنم عزیزم؟فقط نون جو میخورم و پنیر گردو😔با ۳ تا قرص متفورمین خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 چجوری باید رعایت کنم عزیزم؟ فقط نون جو میخورم و پنیر گردو😔 با ۳ تا قرص متفورمین منم اول 94بود عاخرین بار آزمایش دادم 87بود.قندای مصنوعی رو حذف کردم آبمیوه های صنعتی چیزایی ک تو مغازه ها هست خوراکیا قند مصنوعی دارن.نون جو دوس نداری نون سنگک بخور ماکارونی سیب زمینی برنج رو هم کمترش کن قندت پایین میاد همه کسم دخترم❤
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 منم اول 94بود عاخرین بار آزمایش دادم 87بود.قندای مصنوعی رو حذف کردم آبمیوه های صنعتی چیزایی ک تو مغا ... مرسی عزیزم از راهنمایی خوبتمنم قند وشکر و آبمیوه و سیب زمینی و ماکارونی اینا اصلاااا نمیخورمبرنج هم خیلی کمترش کردمتوکل به خدا...التماس دعا عزیزم 💚 خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
shk0078 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 8590 مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت منم قند وشکر و آبمیوه و سیب زمینی و ماکارونی اینا اصلاااا نمیخورم برنج ... فدات ایشالا ک قندت بیاد پایین خیلی بده من خودم از دارو خوردن بدم میاد بخاطر همین دوس ندارم بقیه هم مصرف کنن همه کسم دخترم❤
maneli6666 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 520 فدات ایشالا ک قندت بیاد پایین خیلی بده من خودم از دارو خوردن بدم میاد بخاطر همین دوس ندارم بقیه هم م ... مرسی عزیزم 🌹❤حالا کاش با همین دارو کنترل بشه، کار به انسولین نوشته کلی خوشحال میشم😔 خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚