2821
2789
عنوان

میشه بیایین

231 بازدید | 18 پست

دوستان ما از پدر شوهرم خونه خریدیم.

ولی خونه سند نداشت.

خودش خط داشت

به ما هم خط داده و شورا امضا کرده و مهر خورده و برابر اصل کرده

ولی هرجا مبشینه میگه خونه من

یا اینکه یه روز داره میاد اینجا به راننده میگه اینجا خونه منه.جلو خونه دور بزن

مگه دیگع نباید بگه خونه پسرم؟چیکار کنم که اینطور نگه😔

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

میشه راهنماییم کنید

و اینکه هنوز امتیاز اب و برق و گازش به اسم خودشه.ینی قبض که میاد به اسم اون مباد کجا بابد بریم بزنیم به نام خودمون؟

بعدش اونم باید بیاد امضا کنه؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لطفا راهنمایی کنید😭

بزار بگه...مهم اینکه تو سند و مدرک داری... حالا اون دوست داره اینجوری بگه... پیره ؟؟؟

۵۷سالشه

سند نداره خونه

ولی خط داریم نقشه های خونه هم دست ماست.امتیاز اب و برق هنوز به اسم خودشه

راستش خونه کاملا اماده نبود ازش خریدیم الان داریم خونه رو اماده میکنیم میترسم تا اخر بگه 

واسه امتیارات نباید خودش باشه چون خونه ای ک ما خریدیم صاخب امتیازاس فوت شده بود شوهرم با سند رفت بلا ...

عزیزم کلا خونه سند نداره

فقط با خط گرفتیم نقشه خونه رو هم گرفتیم

و اینکه خانوادش نمیگن فقط خودش میگه همش

خوه رو با یه خط بهمون فروخته مهر برابر اصل زدن و مهر و امضا شورا هم خورده

۵۷سالشه سند نداره خونه ولی خط داریم نقشه های خونه هم دست ماست.امتیاز اب و برق هنوز به اسم خودشه ر ...

اگهمهر شورا روی قرارداد خورده ...نامه از شورا بگیر  اب و برق رو بنام بزنید ...

دیگه هم باهاش بحث نکن...

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
مهم نیست بیخیال شما هم هرجا نشستین بگین خدا رو شکر تونستیم خونه رو بخریم

خیلی حرص میخورم

اگهمهر شورا روی قرارداد خورده ...نامه از شورا بگیر  اب و برق رو بنام بزنید ... دیگه هم باهاش ب ...

ینی بریم شورا خط و نشون بدیم اونا نامه بدن؟

بعدش کجا باید ببریم اون نامه رو

ینی بریم شورا خط و نشون بدیم اونا نامه بدن؟ بعدش کجا باید ببریم اون نامه رو

مگه اون قرارداد رو شورا مهرش نکرده؟؟؟

اگه خط پدر شوهر مهر نداره اعتبار نداره..

بعدشم نامه شورا و برید اداره اب و اداره برق به اسم بزنید

مگه اون قرارداد رو شورا مهرش نکرده؟؟؟ اگه خط پدر شوهر مهر نداره اعتبار نداره.. بعدشم نامه شورا و ب ...

عزیزم بزار ببینم میتونم از خط عکس بزارم بلد نیستم بیا 

مگه اون قرارداد رو شورا مهرش نکرده؟؟؟ اگه خط پدر شوهر مهر نداره اعتبار نداره.. بعدشم نامه شورا و ب ...

عکس گزاشتم عزیزم بیا ببین این خط ببرم اداره اب و برق و گاز کفایت میکنه

https://uupload.ir/files/bztl_۲۰۲۰۱۲۲۴_۰۹۰۹۳۶.jpg

پس مشکلی نیست که

بزار هر چی میخواد بگه شما هم فکر این باشید اب و برق رو به اسم بزنید...

ولی با هاش بحث نکن