2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقادی نیست گلم تو قران اومده ایه برای چشم زخم پیامبر گفته وجود داره زیاد خودتو تو چشم نیار چهار ق ...

دیگه الان فایده نداره راجب ی چیزی چندسال پیش تعریف کردم الان نابود شدن 😢 کاش اون روز دهنم بسته بودم

صبح ها یا وقتی فک میکنی ممکنه چشمت بزنن 

هروقت يادم باشه ميخونم ولي كسايي كه ميدونم حسودنو تا ميبينم ميخونم و به اطرافم يا خانوادم فوت ميكنم

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
هروقت يادم باشه ميخونم ولي كسايي كه ميدونم حسودنو تا ميبينم ميخونم و به اطرافم يا خانوادم فوت ميكنم

حرز امام جواد میدونی چیه خ خوبه ولی سخته نوشتنش و شرایطش نماز داره قاب نقره میخواد 

حرز امام جواد میدونی چیه خ خوبه ولی سخته نوشتنش و شرایطش نماز داره قاب نقره میخواد 

نه نميدونم واي خيلي شنيدم اگه چيزي ميدونيد ازش بهم بگيد لطفا،حتما بايد خودمون بنويسيم؟

نه نميدونم واي خيلي شنيدم اگه چيزي ميدونيد ازش بهم بگيد لطفا،حتما بايد خودمون بنويسيم؟

نه باید بخریم .. باید رو پوست اهو باشع روزهای قمر در عقرب نباشه پاک باشی نماز داره تو قاب نقره باشه شرایطش زیاده ولی خب یکم گرونه 225تومنه 

نه باید بخریم .. باید رو پوست اهو باشع روزهای قمر در عقرب نباشه پاک باشی نماز داره تو قاب نقره باشه ...

ممنونم كجا بايد گير بيارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز