2777
2789
عنوان

بلغم

1017 بازدید | 16 پست

من رفتم دکتر سنتی تشخیص داد که من بلغمی هستم یه سری داروهای گرون قیتم بهم داد که واقعا خوردنشون سخت بود یه مدت رعایت کردم ولی نداشتم هر دو هفته بخاطر یه شیشه ۱۰ میلی روغن نمیدونم چی ۵۰ تومن بدم الان داشتم فکر میکردم من قبلا چیزای سرد زیاد میخوردم ولی الان خیار و گوجه و چایی و لبنیات و .. خیلی خیلی کم مصرف میگنم تنها چیز سرد برنجه و با گوشت مرغ و گوشت قرمز که دیگه اگه اینارم نخورم میمیرم بنظرتون چیکار کنم دریت بشه؟اضافه وزن و استپ وزن شدید هم هستم که همون طب سنتی گفت تا بلغم درست نشه وزنت کم نمیشه☹☹☹

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

منم تب بلغمی داشتم رعایت غذایی واسم نوشت 

روغن و دارو و این چیزا نبود 

باید حداقل ۶ الی ۹ ماه رعایت کنی کاملا 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدشم شما ورزش کن رژیم غذایی رو رعایت کن لاغر میشی

تب بلغمی فقط شکم میاره که با رعایت کردن اونم حل میشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
راست گفته .زیره و دارچین زیاد بخور  هزینه گزافم نداره .زنجبیلم عالیه  فامیل ما با زنجبیل ...

اخه زنجبیل شنیدم برای زنا خوب نیست 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بعدشم شما ورزش کن رژیم غذایی رو رعایت کن لاغر میشی تب بلغمی فقط شکم میاره که با رعایت کردن اونم حل ...

نه شکم ندارم اصلا فقط پایین تنه وحشتناک 😭😭خیلی بزرگ

منم تب بلغمی داشتم رعایت غذایی واسم نوشت  روغن و دارو و این چیزا نبود  باید حداقل ۶ الی ...

چیا نخوردی میشه بگی؟

چیا نخوردی میشه بگی؟

گوشت گاو گوساله مرغ ماهی پنیر ماست خامه کشک شیر آش رشته بادمجان دوغ 

همه میوه ها ممنوع بود بجز سیب به هویج 

همه سبزی ها بجز نعنا آویشن کرفس 

ادویه ها بجز فلفل دارچین زنجبیل 

نوشیدنی ها بجز شیره انگور 

گوشت گاو گوساله مرغ ماهی پنیر ماست خامه کشک شیر آش رشته بادمجان دوغ  همه میوه ها ممنوع بود بجز ...

وااای خیلیییی سخته کهه 

وااای خیلیییی سخته کهه 

سخته ولی اگه واقعا رعایت کنی درمان میشی همش ۶ الی ۹ ماه 

بعدش میتونی اینارو بخوری اما کم و در کنارش گرمی هم باشه

متاسفانه بعضی طب سنتی ها فقط اسم درآوردن و بیشتر به فکر پول درآوردنن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 

این آدرس گروه توی ایتاس شما فرم مزاجی که سنجاق کردن کپی کن و خیلی دقیق سوالاشو جواب بده و در انتها مشکلتو بنویس ،فقط دقت کن سوالاش دقیق پر بشه☝️ استادی که جواب میدن خیلی مقید هستن که باید با تغییر سبک غذایی درمان صورت بگیره نه دارو 

ایشون با توجه به مزاج برات یک سبک غذایی میگه و کلا اهل دارو دادن نیست 

خیلی عالی هستن حتما اینکارو انجام بده

مقام معظم رهبری دام ظله : امروزدغدعه قلبی من طب اسلامی ایرانی است به آن بپردازید🌷
🆔https://eitaa.com/joinchat/1366360077Cda9f88db1c
🌹هزینه ویزیت سه صلوات جهت تعجیل فرج
لینک کانال @tebeghadim