2777
2789
عنوان

شوره سر

197 بازدید | 9 پست

من یه مدته که دچار شوره سر خشک شدم موهامو درست اب میکشم موهام کوتاه اصلا شامپو‌ نمیمونه که شوره بزنه چه شامپویی یا چه چیزی استفاده کنم که بره کلا کلافه شدم انقد میخارونم شامپو فولیکا زدم نرفت یکم عصبیم هستم بخاطره اعصابم این اتفاق میوفته؟ لطفا راهنمایی کنید ۱۶ سالمم هست

تعداد رای : 3
نظرسنجی
راه حل شوره سر
2
66%
از بین بردن شوره
1
33%

شامپو ضد شوره ایروکس

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو ضد شوره کلین فرش مای...مال آقایان ولی بسیار عالیه در حد معجزه

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
من چند وقته کلیبر میزنم و مشکلی ندارم 

عزیزم اول ک خریده بودی شامپو کلیرو رو من تهیه کردم نوشته هرروز بزنید شما شوره خشک داری یا چرب هرروز بزنم عیبی نداره؟ماله منی ک خشکه چندوقت استفاده کنم که کلا بره

عزیزم اول ک خریده بودی شامپو کلیرو رو من تهیه کردم نوشته هرروز بزنید شما شوره خشک داری یا چرب هرروز ...

شوره خشک و چربش رو نمیدونم 

فقط باید مناسب پوست باشه من موهام چرب 

مناسب با موهای چرب گرفتم بانوان 

یادت باشه برا آقایان نگرفته باشی 

بعدم به غیر از من ضد شوره چیز دیگه ای نزن 

💍♥ i said yes 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز