2777
2789
عنوان

برادرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 40 پست
از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر       باز با  باز  

ن اعتقادی ندارم برادرشوهرمن پولدارولی خانمش وضع مالی خوبی نداشتن باورکنین خونه پدرش ۳۰متربودجمعا.ولی این دوانقدب خوشبختی رسیدن ک حدنداره .حتی برادرشوهرم ارزش خونوادشوبردبالاجلوهمه وزنشوبالاترازخودش میدونه کلی بهش احترام میزاره.ودست خونواده دخترروگرفته باافتخار.جلوهمه میگه پدرزنم پولداره نمیخادثروتشوب همه نشون بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اعتقادی ندارم برادرشوهرمن پولدارولی خانمش وضع مالی خوبی نداشتن باورکنین خونه پدرش ۳۰متربودجمعا.ولی ...

مرد پولدار باشه با یه دختر معمولی ازدواج کنه عیب نداره ولی اینکه یه پسر بی چیز باشه بخواد تکیه گاهش دختر پولدار باشه اون ایراده عزیزم😊

زندگیم یعنی خانواده‌ام...
چون خوش چهرس چطوره پدر دختر خانوم هرشب ی گوسفندم بزنه براش زمین و نماز شکر بخونن؟؟؟ مگ همه چی ب چهر ...

البته اینم ی شانس نصیب خیلیاشده.خودشم میگه واس من ن دخترخوبی هست ن دختری هست ک دوسم داشته باشه  وفاداربمونه.ن ثروتی ازجانب من هست ن ازاون برای من هیچ نیس.این باوروخودش دارع مانداریم فقط خواستم این تاپیک وبزارم نشونش بدم 

ن اعتقادی ندارم برادرشوهرمن پولدارولی خانمش وضع مالی خوبی نداشتن باورکنین خونه پدرش ۳۰متربودجمعا.ولی ...

خواهرم اون قضیه فرق میکنه  اگر پسر پولدار باشه و با یک دختر وضع مالی کم واقعا ازدواج کنه و دختر را خوشبخت کنه  یک حج واسه خودش خریده   

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
خواهرم اون قضیه فرق میکنه  اگر پسر پولدار باشه و با یک دختر وضع مالی کم واقعا ازدواج کنه ...

دقیقا خداهم  عزتی برکتی مقامی بهش داده ک همه جابهش سرخم میکنن.درست نیس بگم خونواده دخترروروزاول دیدم همشون سوهاضمه لاغرعین مُردهابودن والان بیاوببین همه تپل مپل اروپایی عین پرنسسهاشدن وخونه پدرزن شده ۷۰۰مترچندواحد.البته خداروشکرمن ک خیلی ازپیشرفتشون خوشحال شدم

دقیقا خداهم  عزتی برکتی مقامی بهش داده ک همه جابهش سرخم میکنن.درست نیس بگم خونواده دخترروروزاول ...

خواهرم  واضع متوجه حرفهای من نشدی   منظور من این هست که پسر  نباید به چشم به سرمایه پدرش باشه و کار نکنه ودنبال دختر پولدار بگرده  هرچه قدر پول داشته باشی ولی اگر کار نکنی یک روز تمام میشه  ولی اگر از صفر شروع کنی اون موقع موفقیت بدست میاد و راحت تر میتونی تشکیل خونواده داد

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

یابرادرهمین جاریم بایه دختری ک تک فرزندتک دختروپدرنداره وکلی ارث براش مونده۳۰هزارمتر ولنجک براین دخترخانومه ودخترخیلی نازی هست.خوبرادرمنم این چیزارومیبینه حرصش میگیره ک چرابرامن نیس.ولی واس اون پسرک شبیه پینوکیوهست.دختربراش هرچی ک فکرکنیدگرفته.شانس خیلی مهمه.تازه این دخترمعرف بوده .ن باهم دوست بودن ن چیزی.این موردارومیبینه برادرم میگه خداهم بین بندهاش فرق مززاره.

خواهرم  واضع متوجه حرفهای من نشدی   منظور من این هست که پسر  نباید به چشم به سرمایه پ ...

منظورتونوفهمیدم اتفاقامنم بانظرشماموافقم وخودم پای زندگی هستم بالاخره میدونم این چیزارو.حرف شماروتاییدکردم ومیگم درسته انگارحج رفته هیچ.خدابهش عزت ومقامم داده بخاطرثوابی ک کرده