2777
2789
عنوان

برادرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 40 پست

بشینه سالهای دیگ ام دعا کنه 😂😂😂😂

دختری ک از برادرت بالاتره وضع مالیش و همه چیش میشه بگی دیگ برادرتو میخاد چیکار و دقیقا ب چی برادرت تکیه کنه؟؟؟

برادرت دنبال تکیه گاس خودش والا😂😂😂😂

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همین دختر نصیب شما بشه فردا پس فردا میگین برادرم یا پسرم از عروسمون سر تره حیف شد نباید اینو میگرفتیم دختره خودشو قالب پسرم کرد. تاکیدم با اسی نیست کلی گفتم ناراحت نشی ازم 

ماشالله چه کم توقعه برادرت .ولی عزیزم شما که خواهرشی نصیحتش کن از این فاز خوش اندیشی بیارش بیرون بلاخره خوشبخت ترین زن و شوهرام پیش میاد بینشون جر و بحث شه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

زرد آلو بیا گلو که میشه       مزد آن گرفت که جان برادر کار کرد     بیش بگو یک تکونی به خودش بده  گمگشتش میاد 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
ماشالله چه کم توقعه برادرت .ولی عزیزم شما که خواهرشی نصیحتش کن از این فاز خوش اندیشی بیارش بیرون بلا ...

ماک هرروزخدابهش میگیم.ولی تاالان ک ۲۶سالشه این عقیده روداره.البته اینم بگم تعریف نباشه برادرم خوش چهرس 

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر       باز با  باز  

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
ماک هرروزخدابهش میگیم.ولی تاالان ک ۲۶سالشه این عقیده روداره.البته اینم بگم تعریف نباشه برادرم خوش چه ...

ربطی به خوش چهره بودن نداره دعوا تو همه زندگیا هست .خیلی رویایی فکر میکنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

آیفون ۱۱پرومکس هم میخواد لابد میخواد داداشت😏

مرسییییییی اشتهااا😏😏

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖
ماک هرروزخدابهش میگیم.ولی تاالان ک ۲۶سالشه این عقیده روداره.البته اینم بگم تعریف نباشه برادرم خوش چه ...

چون خوش چهرس چطوره پدر دختر خانوم هرشب ی گوسفندم بزنه براش زمین و نماز شکر بخونن؟؟؟

مگ همه چی ب چهرس؟ مگه زنا همه بدچهره و پلشتن و برادر شما یوسف پیامبر؟

خوب اعتماد ب نفسی دارید شما خانواده ی پسرا والا😂😂😂😂😂😂

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم