2777
2789
عنوان

پوشک فله ای

231 بازدید | 11 پست

چه جوریه ؟ خوبه ؟ کسی اگه می‌دونه بگه مامانا

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندیدم.مگه هست؟

آره تو دیوار دیدم منم 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

ابدا نخر که غیر بهداشتیه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
آلوده نمیشه؟

نمیدونم به خاطر این منم پرسیدم 

👈👈خبر خوش برای نی نی دار ها👉👉

👶👧👧👶👶👧

پخش تک و عمده انواع محصولات سلولزی

فروش مستقیم و بدون واسطه

✅پوشک بچه سایز 1 تا 5

🔴مارک های مرسی،بارلی،بیبی کینگ،اوی بیبی و........

👶دربسته بندی فله ای وشرکتی کاملامقرون بصرفه

با مناسب ترین قیمت😊

👶دارای لایه تنفسی و بدون حساسیت

👶قابلیت کشسانی دورران پا کوچولوی شما

✅نوار بهداشتی مارک های نانسی،سافتکس ،پنبه ریز

30،50،70 تایی/ پنبه ای و مشبک/کاور دار و بدون کاور

✅انواع دستمال کاغذی رولی و برگی

6 قلو،12 قلو و1200 برگ

✅پوشک بزرگسال مناسب بیماران و سالمندان عزیز

✅پوشک نواری فقط هزار

و کلی محصولات دیگر

❤️عکس و قیمت همه کارامون در تلگرام و اینستاگرام موجوده❤️