نغمههه مدیر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 عنوان پیتزا | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست ببخشید نصف شبی میپرسم شما هم وقتی پیتزا میخورید بعداز چند ساعت حالتون بد میشه ؟؟من ده اینا خوردم پیتزا گوشت هم بود خانگی هم بعد الان حالم بده چیکار کنم وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 1399/10/04 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 نوشابه بخور سنگین بوده دفه بعد سعی کن مواد روش زیاد تلمبار نباشه ن اتفاقا حتی وقتی تموم شد گزسنه هم بودم مهمون بودم جایی خودم درست کنم خیلی پر ملات درست میکنم ولی ملاتس هم زیاد نبود وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 عرق نعنا بخور. با رانیتیدین بخور اگه معدت اذیته ن درد اینا ندارم ولی همش حسش میکنم چی خوردم وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
یاسمین۸۵ عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 73 همون موقع خوردم ی لیوان خوب شد گفتی مسواک نزدم آخه 😱 من وقتی پیتزا میخورم میگم تا دو ماه چیزی نمیخورم ولی اثرش همون ی شبه😂 یادت باشه هر وقت خواستی قیافه بگیری ، اول ۵۰ میلیون واسه قیافت خرج کن.چاکریم😁😉
نامحسوس عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 7148 همون موقع خوردم ی لیوان خوب شد گفتی مسواک نزدم آخه 😱 زیادخوردی وچربی وشوری پنیربشدت زیادهپاشوپیاده روی کن
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 یاخیلی پُر ملات درست میکنی یا چربیت بالاس چربی احتمالش بیشتره چون خودم درست نکرده بودم خیلی هم پر ملات نشد وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 بخاطر اینکه تنهایی خوردی ن بابا ی نفر ملاتش هم معمولی رو ی خوردم تازه سیر هم نشدم وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
آواbahar12 عضویت: 1396/04/22 تعداد پست: 3692 ن اتفاقا حتی وقتی تموم شد گزسنه هم بودم مهمون بودم جایی خودم درست کنم خیلی پر ملات درست میکنم ... منم پر ملات درست میکنم منتهی سعی میکنم یه لایه بشه فقط اما گوشت فرق داره چون سنگینه جانم فقط دراز نکش ان شاءالله برطرف میشه میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز .....
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 خونگی هایی که گوشت داره نه اما اونایی که کالباس یا سوسیس داره دلم درد میگیره. اه دلم میخاد🥺😋 سویس کالباس اینا ک نمیخورم اصلا ب هیچ وجه با گوشت فقط اونم سالی دو سه دفعه وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 پنیر پیتزا سرده.اگه معدت سرد باشه بعد خوردن پیتزا حس خفگی یا زیاد خوردن و اینا بهت دست میده .انگار ی ... آره احتمالش زیاده ک معده ام سرد باشه وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 من وقتی پیتزا میخورم میگم تا دو ماه چیزی نمیخورم ولی اثرش همون ی شبه😂 😂😂 وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
password عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 آره احتمالش زیاده ک معده ام سرد باشه من معده ام سرده.بعد غذا آب ولرم با گلاب میخورم.بهتره.حتی عطاری ها ،هاضوم دارند.واسه تقویت معده خیلی خوبه.
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 من معده ام سرده.بعد غذا آب ولرم با گلاب میخورم.بهتره. حتی عطاری ها ،هاضوم دارند.واسه تقویت معده خیل ... ممنون وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲