2777
2789
عنوان

جنس پوستم چیه واردا بیاین بگید

153 بازدید | 22 پست

من روی پیشانی و بینیم برق میزنه ولی کنار بینی و بالای ابروم پوسته پوسته میشه.وقتی با شوینده میشورم صورتمو حس کشیدگی داره همه جای صورتم اما بعد یه ساعت پیشانیم انگار یه چیزی از خودش ترشح میکنه ک براق میشه😳 ولی پوستم صافه اصلا جوش ندارم روی بینی و کنار بینی منافذ دارم اگه میگید مختلطه پس چرا دقیقا کنار بینیم پوسته پوسته میشه و بعد شستشو پوستم کشیده میشه؟؟؟

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا پوستت دهیدراته شده ابرسان مرطوب کننده استفاده میکنی؟

اره بابا هرروز ابرسان میزنم خیلی بهش میرسم.بخاطر پوسته هاش میگی ؟؟؟؟

خوب پس چرا دقیقا اون نقطه ای ک چربه پوسته میده 

منم دقیقا مثل شمام دکتر رفتم گفت مختلط، دارو واسه چربی و جوشم میداد پوستم خیلی خشک میشد از طرفی دارو واسه خشکی و پوسته شدن میداد صورتم چرب میشد و جوش میزد دکتره مونده بود چکار کنه   

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
منم دقیقا مثل شمام دکتر رفتم گفت مختلط، دارو واسه چربی و جوشم میداد پوستم خیلی خشک میشد از طرفی دارو ...

اخه چیکار کنیم پس الان پوسته دادنش خیلی اذیتم میکنه کرم نمیتونم بزنم وقتی اسکراب میزنم و میخوام تمیزش کنم صورتم ب قدری قرمز میشه و میسوزه انگار چنگ زدم صورتمو

2790
2778
2791
2779
2792