عشقم(کسی ک باهاش دوستم)چند روزه رفته سرکار بهم گفت فوقش 9صب میرم تا7غروب ولی تا12شب طول میکشه ینی در روز ی دیقه هم حرف نمیزنیم از هم راهمون دوره حالا هم این سرکار شد قور بالاقوز خیلی خیلی وابستشم اصلا تحمل ندارم خیلیه ها حتی در روز ی دیقه هم حرف نزنیم حالا امروز بعد چند روز و هزار بار زنگ جوابمو داد گفت شب میام حرف میزنیم زدم زیر گریه امشبم ک نیومده عین ی مرده متحرک شدم فقط گریه انقد داره بم فشار میاد ک خدا میدونه نمیدونم چیکار کنم اصلا حتی در روز ی پیامم بهم نمیده از شدت دلتنگی عکساشو نگا میکنم و ویساشو گوش میدم گریه میکنم دارم ذره ذره اب میشم باید چ کنم واقعا؟ اومدم با شما حرف بزنم چون خودم دیگ واقعا نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭اگرم میخاید بگید لوسی و این حرفا نیاید تو تاپیک چون واقعا حال روحیم خیلی بده
درضمن شغلشم:پیش داییشه تو کارگاه شیرینی پزی
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
امروز ک باهاش حرف زدم گفت دیشب ۱۲اومدم از شدت خستگی خابم برده دیگ نمیدونم😔
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
ناراحت نشو چاره نیس اونم دوس نداره دور باشین ولی بخاطر آیندون داره کار میکنه. باید تحمل کنی.
واقعا نمیتونم خیلی خیلی داره بهم فشار میاد اخه چطور تحمل کنم د روز ی دیقم حرف نزنیم😔
مطمنی میخوادت؟ حرف بزن باهاش بگو دلتنگشی دیدی بی توجهی میکنه پاتو بکش عقب بی توجهی کن احتمالا جواب بده اگر هم نداد راتو بگیر برو خودتو کوچیک نکن دندونی که خراب کشیدنش واست بهتر موندنش بیشتر عذابت میده
من فقط میدونم کسی کسیو بخوادشرایط جور میکنه حداقل ی زنگ ۱۰ ثانیه ای بزنه اوشون مگه داره اتم کشف میکنه ک وقت نداره تا اخر شب هم شیرینی میپزه خستم میاد میخوابه اونوقت تو داری اب میشی
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
منم با عشقم همینطوری بودیم درکش کن کار داره سبک میشه کم کم کاراش منم انقد به پر و پاش پیچیدم تا کلافش کردم قشنگ حستو درک میکنم که دلت میخواد باهاش حذف بزنی اما چاره ای نیست
من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐
مطمنی میخوادت؟ حرف بزن باهاش بگو دلتنگشی دیدی بی توجهی میکنه پاتو بکش عقب بی توجهی کن احتمالا جواب ب ...
تو پیام خیلی بهش گفتم ولی نمیدونم اصن وقت کرده بخونه یا ن😔