2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۲۴ 

دوتا از دندونهامو عصب کشی کردم و پُر 

قبل خواب فقط مسواک میزنم هروقتم شیرینی بخورم بلافاصله مسواک میزنم 

سیگنال همیشه استفاده میکنم

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

من ۲۰ سالمه دندونمم همین الان درد میکنه چهارتاشم پره با اینکه همیشه مسواک میزدم 

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔

۲۹سال ۱۲تا دندون سالم،🙄

روزی دوبار مسواک

کلا دندونم جنس نداره

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

26سال .هیچ دندون خرابی ندارم وترمیم هم نکردم تاحالا .

2 دفعه در روز مسواک میزنم ولی نخ دندان استفاده نمیکنم چون یه سری میگن خوبه یه سری میگن خوب نیست بین دندون ها فاصله میندازه

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

۳۰ عصر رفتم یه دندونم عصبی کشی کردم آلان پانسمان یکی ترمیم کردم دوتا عصب کشی دیگه ام دارم یه کشیدنی و سه ترمیم دیگه و یه ایمپلنت 😂

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

۱۷سالمه دوتا دندون عصب کشی و یدونه پر کردم

الان همونا دوباره خراب شدن حس میکنم😐😐😐😐

روزی یه بار مسواک میزنم

از خمیر دندون خارجیا حالم بهم میخوره 😩😩پونه میزنم و راضیم🌸🙃

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎