2777
2789
عنوان

آخه واقعا معلومه دروغه

1498 بازدید | 117 پست

من ۱۵ سالمه و قدم ۱۶۸ هیچوقتم حتی یه سانت بلند یا کوتاه قدم رو نگفتم حتی با اینکه خوب چون هنوز صفحات رشدم بازه حداقل دو سانت لینای دیگه میکشم و خوب ما (حالا به خدا نمیخوام پز بدم)  شهرک غرب زندگی میکنیم و قاعدتا چون جزو یکی از محله های خوب تهرانه و مردمش وضع مالیصون خوبه قاعدتا قدشون هم باید یکم بلند تر باشه ولی من میرم بیرونهمه قدا ۱۶۰ و ۱۶۵ اینان شاید تکو توکی ۱۷۱ و ۱۷۳ و اینا دیدم حالا همه تو نقنی سایت ما ۱۸۰ ایم نه من واقعا قدم ۱۷۸ من ۱۸۴ همه بهم میگن دراز آخه واسه چییی دروغ میگید هر قدی زیبایی های خودشو داره لطفا لطفا لطفا دروغ نگید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد چه ربطی داره به خیابون و محل زندگی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

نفهميدم چرا بايد ادماي منطقه خوب قدشون بلندتر باشه؟😕

از خودت فتوا دادي ؟؟

الان من منطقه ٣ هستم چرا قدم ١٦٠ هستش دكتر؟🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وضع مالی چه ربطی به قدبلندی داره

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
2790
2778
2791
2779
2792