2777
2789
عنوان

آخه واقعا معلومه دروغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 117 پست
دوهزاریتون نیوفتاد که ثروتمندن محلشون بچه هاشون میخورن میخوابن بایدرشدشون خوب باشه

هیییییچ ربطی نداره .قد به ژنتیکه هر چقدرم مکمل بخورن دیگه نمیتونن معجزه کنن که .من کلی ثروتمند قد کوتاه دیدم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیخونید یا دنبال اینید که الکی دعوا راه بندازید ؟ 

میخونیم ولی اگه تو مو میبینی ما پیچشو میبینیم

تو حرفتو تو لفافه زدی و همه گرفتن 

حالا برو زیر پتو دیر نخوابی صفحه رشدت به اختلال بیفته

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
بخدا من ۱۷۱ ام اینجا میگم اکثرا میگن وای این کوتوله های تو خیابون همشون منم،،اولا قدبلند معیار زیبای ...

عزیزم اگه واقعا اینطوری فک میکنید از فردا یه نگاه به کفش ها هم بندازین😂😂😂😂 

منم بگم قد چه ربطی به محل زندگی داره یا دیره؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
واقعا نمیخونید یا دنبال اینید که الکی دعوا راه بندازید ؟ 

ببخشید ولی کنجکاو شدم بدونم خالتون که متخصص مغز بودن از دانشگاه تهران و بچشون در حال خفه شدن بود، خوب شدن؟

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
اوه مگه اونا چی میخورن😂

كود ميريزن پاشون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گایززز منظورم اینه منظور دیگه ای ندارم 

ولی عزیزم ربطی ب محله نداره حتما زعفرونیه و تجریش و... ۲ مترین 

عزیزم تو ۱۰ سالم ک بری دکتر‌ رشدتو نمیتونی بیشترکنی ک غده ی رشد تا ی سنی هست و بعد قطع میشه استخون بندی بدن هم جا میوفته نمیشه با صدتا قرص دکتر غده رو باز روشن کنی و استخون ها کشش پیدا کنن و باعث پارگی تاندوم ها بشه که قد تنها چیزیه ک ب قرص دارو دکتر درست نمیشه تغذیه هم فقط کمک ب تقویت استخوان میکنه ن افزایش حالا چ شهرک غرب باشی چ تجریش 

یکی بگه منی که قدم 160 کدوم محله مناسبمه😑😑😑😂

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
دوهزاریتون نیوفتاد که ثروتمندن محلشون بچه هاشون میخورن میخوابن بایدرشدشون خوب باشه

قدخیلیا ارثیه من خالم تجریشه ولی دختراش از ۱۶۰پایینتره

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!