2777
2789
عنوان

درد و دل زنانه

238 بازدید | 27 پست

دوستان بیاید بگید با مردایی ک مدام زنشونو با بقیه مقایسه میکنن باید چیکارکرد؟ وقتی مقایسه میشین چ حسی دارین؟

برام بگین لطفا.

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با مردای دیگه مقایسه اش کرد👊🏿👊🏿👊🏿👊🏿

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

با هرکی مث خودش

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
در چه زمینه ای مقایسه میکنه یعنی از نظر شکل و قیافه؟  قطعا مقایسه کنه مقایسه میکنم

همه چیز. لباس.آشپزی. طرز برخورد. 

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
بگودو دولت خیلی کوچیکه له میشه

شما هنوز ازدواج نکردی؟

از چه لحاظ مقايسه مي كنه ؟؟؟؟

همه چی

چهارتاشکم زاییدم امرتون؟

پس چطور همچین حرفی رو میزنین؟